tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας στην Ειρηνούπολη

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, στα Δημοτικά Διαμερίσματα του νομού, σε συνεργασία με τις Τοπικές Οργανώσεις, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Προέδρο της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Σταύρο Γιανναβαρτζή και της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάουσας κ. Βαγγέλη Αδαμίδη, επισκέφθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου την Δ.Ε. Ειρηνούπολης, του Δήμου Νάουσας.

Στις συναντήσεις με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Αγγελοχωρίου, κα Πετρούλα Νησιώτη, Ζερβοχωρίου, κ. Νικόλαο Σταμπουλίδη, Πολυπλατάνου, κ. Χρήστο Πρόϊο, αλλά και υπαλλήλους των υπηρεσιών και των Δομών του Δήμου δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ευρεία συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και τους δημότες, καθώς και ζητήματα των υπηρεσιών που χρίζουν μιας ιδιαίτερης προσέγγισης από τη πλευρά της πολιτείας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης δόθηκε η ευκαιρία συναντήσεων και ανταλλαγής απόψεων με ανθρώπους της αυτοδιοίκηση, κατοίκους της περιοχής, καταστηματάρχες και αγρότες.

Όπως επισημάνθηκε από όλους ζούμε σε μία δύσκολη εποχή, με διαδοχικές κρίσεις από εξωγενείς παράγοντες και είναι ζωτικής σημασίας η συνέχιση της στήριξης και των θετικών παρεμβάσεων από την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να βγούμε νικητές από όλη αυτή την κατάσταση.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα θετικά μέτρα των τελευταίων ετών για την πρωτογενή παραγωγή που είχαν σαν αποτέλεσμα οι αγρότες, που αποτελούν και την ατμομηχανή της οικονομίας στο νομό, να κατορθώσουν να σταθούν όρθιοι και να συνεχίσουν το έργο τους.

Τα μέλη των οργανώσεων ευχαρίστησαν όλους και δεσμεύτηκαν στο να μεταφέρουν τα προβλήματα και τις παρατηρήσεις που καταγράφηκαν, τόσο στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού, όσο και στα αρμόδια όργανα του κόμματος ώστε να ληφθούν υπόψη από την Κυβέρνηση.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν τα μέλη των οργανώσεων Αγγέλου Νίκος, Αραπατζή Στέλλα, Δάγγας Στέλιος, Σιμήνος Γιάννης, Τσακίρης Κώστας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69