tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας

Συλλυπητήριο μήνυμα, μετά την απώλεια του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Ημαθίας. Σε αυτή αναφέρει:

"Ανείπωτη θλίψη για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συντρόφου Φώτη Καραβασίλη. Δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Φώτης μας δεν είναι πια μαζί μας.

Νικητής σε πολλές μάχες που έδινε, έχασε όμως την πιο σημαντική, άδικα, πρόωρα, άνισα. Για την Παράταξη μας ο Φώτης συμβόλιζε την ανιδιοτέλεια με την προσφορά.

Μπήκε μπροστά στη πιο δύσκολη στιγμή και λάμπρυνε με την παρουσία του το ψηφοδέλτιο μας το 2015, σε καιρούς χαλεπούς για τον χώρο μας. Ο όρος αγωνιστής ολοκληρώνεται στο πρόσωπο του, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Το χαμόγελο και συνεχής διάθεση του για προσφορά ήταν και θα είναι αέναη παρακαταθήκη του σε όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του, που ήμασταν φίλοι και συνοδοιπόροι του.

Ο Φώτης θα μας λείψει πολύ. Του υποσχόμαστε όμως ότι θα τον θυμόμαστε πάντα σαν ένα πολύτιμο κομμάτι της τοπικής ιστορίας του Κινήματος μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε σύντροφε και λατρευτέ φίλε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69