tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη Ανδρέα Λυκουρέντζου στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

Τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας επισκέφτηκε το Σάββατο 14 Μάιου ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, ως πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και είχε συνάντηση με μέλη των οργανώσεων του νομού.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Τάσος Μπαρτζώκας.

Τον πρώην υπουργό καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής τονίζοντας την ιδιαίτερη σχέση του κ. Λυκουρέντζου με την περιοχή και ευχαριστώντας τον για την ιδιαίτερη προσπάθεια που καταβάλει για τους αγρότες, με τις βελτιωμένες υπηρεσίες του ΕΛΓΑ.

Ο κ. Λυκουρέντζος μιλώντας στους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα θετικά επιτεύγματα που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρά τις κρίσεις που προέκυψαν, τονίζοντας ιδιαίτερα την βελτίωση της λειτουργίας του ΕΛΓΑ με την άμεση πλέον ανταπόκριση στις καταστροφές, το σύντομο χρόνο των αποζημιώσεων και κυρίως το ύψος των χρηματοδοτήσεων που όπως είπε επιτεύχθηκαν μετά από το προσωπικό ενδιαφέρον και τις παρεμβάσεις του Πρωθυπουργού.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος τόνισε την σημασία των συντονισμένων και πολύπλευρων ενεργειών για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου αναφέροντας την μείωση του ΕΝΦΙΑ, πέρα του προεκλογικού στόχου της κυβέρνησης, τα βελτιωμένα διοικητικά μέτρα, αλλά και την μεγάλη μείωση στο φόρο εισοδήματος των αγροτών με επικείμενη νομοθετική ρύθμιση, μείωση που θα συμβάλει τόσο στο εισόδημα των αγροτών όσο και την εξάλειψη της φοροδιαφυγής από την παράνομη διακίνηση των αγροτικών προϊόντων.

Likoyrentz6

Ο κ. Τάσος Μπαρτζώκας ανέφερε πως πρέπει να γίνει πράξη αυτό του τόνισε ο Πρόεδρος και ήταν το σύνθημα στο τελευταίο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, να βρίσκονται τα πολιτικά στελέχη και οι βουλευτές δίπλα στο πολίτη, να αφουγκράζονται την κοινωνία, να μεταφέρουν τα προβλήματα στη κυβέρνηση, ώστε όλοι μαζί να προσπαθούν για τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Στην συζήτηση που ακολούθησε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα τα στελέχη είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν διευκρινήσεις για διάφορα θέματα από τους παρευρισκόμενους, ενώ όλοι εξέφρασαν την πεποίθηση πως στις εκλογές στο τέλος της τετραετίας η Νέα Δημοκρατία θα είναι ο μεγάλος νικητής στο νομό, αλλά και τη χώρα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69