tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας στη Μελίκη

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις που πραγματοποιεί η Διοικούσα Επιτροπή και οι Τοπικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας σε περιοχές της Ημαθίας, την Πέμπτη 2 Ιουνίου επισκέφτηκε τη Δημοτική Ενότητα Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας, με στόχο την επικοινωνία με φορείς, επιχειρήσεις και κατοίκους του τόπου.

Τα στελέχη της ΝΔ επισκέφτηκαν διάφορες επιχειρήσεις και καταστήματα της περιοχής όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ιδιοκτήτες και τους παρευρισκόμενους, καταγράφοντας τα προβλήματα και ενημερώνοντας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατήσει όρθια την χώρα και να τη βάλει σε μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης, παρά τις πρωτόγνωρες και επαναλαμβανόμενες κρίσεις.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία συμμετείχαν ο κ. Νίκος Σαρακατσιάνος, Αντιδήμαρχος Δόμησης, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας και αρμόδιος για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης, ο κ. Μαντζώλας Γεώργιος, Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας, η κ. Βάσω Καραγκιόζογλου, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, ο πρώην βουλευτής και δημοτικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Χαλκίδης, ο κ. Σάκης Μπουκουβάλας, δημοτικός σύμβουλος και ο κ. Κώστας Καρέλης πρώην Δήμαρχος Μελίκης.

Στη συζήτηση τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους διάφορα θέματα που αφορούν κυρίως τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, όπως το αρδευτικό, το κόστος παραγωγής, η διάθεση των προϊόντων, αλλά και θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι Πρόεδροι της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής και της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Νίκος Τάκης αναφέρθηκαν στις υποδομές που είχαν γίνει επί παλαιότερων κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας στη περιοχή και την συνέχιση της προσπάθειας με νέα έργα από την Κυβέρνηση, στα μέτρα που λαμβάνονται για τη στήριξη των αγροτών με την μείωση της φορολογίας, τις ενισχύσεις κατά του κύματος της ακρίβειας, τη σύγχρονη, ταχύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του ΕΛΓΑ, κ.α. τονίζοντας την καθημερινή αρωγή και στήριξη της προσπάθεια από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και τους βουλευτές κ Τάσο Μπαρτώκα και κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη.

Κλείνοντας διαβεβαίωσαν πως η Κυβέρνηση αλλά και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πλήρη εικόνα της γενικότερης κατάστασης στη περιοχή από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του νομού και τις Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας και αποτελεί προτεραιότητα η ενδυνάμωση της αγροτικής παραγωγής της χώρας και η διαρκή στήριξη των ανθρώπων της.

Το κλιμάκιο αποτελούσαν οι Πρόεδροι Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας κ. Σταύρος Γιανναβαρτζής, ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας κ. Νίκος Τάκης, η Αντιπρόεδρος  ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας κ. Δήμητρα Βενιοπούλου, η Υπεύθυνη Γυναικών & Ισότητας της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Ζωή Βεσυροπούλου, ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Νίκος Αγγέλου, οι Υπεύθυνοι Τομέων, Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού κ. Τζωρτζίνα Αθανασίου και Ε.Κ.Ο. κ. Ηλίας Νοβάκης.

nd meliki1

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69