tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ θα περιοδεύσει στην Ημαθία

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ενόψει της 86ης Δ.Ε.Θ. , με επικεφαλής τον Ανδρέα Πουλά, βουλευτή Αργολίδας και υπεύθυνο του κοινοβουλευτικού τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και τον Στέφανο Ξεκαλάκη, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, συνοδευόμενο από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας και αγροτικά στελέχη του Κινήματος, θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022 το Νομό Ημαθίας, για μια ανοιχτή και ουσιαστική συνάντηση διαλόγου με αγρότες της περιοχής.

"Οι αγρότες της Ημαθίας, μετά τις σοβαρές καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες, έντονες και διαρκείς βροχοπτώσεις του φετινού καλοκαιριού, σε συνδυασμό με τις τεράστιες αυξήσεις σε όλες τις εισροές τους (ενέργεια, καύσιμα, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, εργατικά), τις ακαρπίες, τις τιμές κάτω του κόστους παραγωγής και τις πολύ μεγάλες ποσότητες απούλητων προϊόντων, βρίσκονται σε απόγνωση" αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Η επίσκεψη θα ξεκινήσει από την περιοχή της Νάουσας, θα συνεχιστεί στην Αλεξάνδρεια και θα καταλήξει στη Βέροια. Το πρόγραμμα των επισκέψεων σε κτήματα του Νομού είναι το ακόλουθο:

● 16:00 – 16:30 Αλεξάνδρεια
● 17:15 – 17:45 Νάουσα
● 18:30 – 19:00 Βέροια

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69