tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθία για Τάσο Κωστόπουλο

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Τάσου Κωστόπουλου εξέδωσε η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία. Αναλυτικά αναφέρει:

"Την βαθιά τους θλίψη για την απρόσμενη απώλεια του Τάσου Κωστόπουλου  εκφράζουν η Ν.Ε. και όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας, που με ανακοίνωσή τους αποχαιρετούν τον ξεχωριστό σύντροφο, φίλο, άνθρωπο, συμπολίτη μας, που υπηρέτησε την Αριστερά και τον προοδευτικό χώρο, με συνέπεια, ανιδιοτέλεια, με καινοτόμες ιδέες, προωθητικές αποφάσεις και πάντα με μια αγωνία για το παρόν και το μέλλον αυτής της παράταξης.

Ο Τάσος Κωστόπουλος, οικονομολόγος με πλούσια κοινωνική και συνδικαλιστική δράση,  υπήρξε  στα πρώιμα χρόνια μέλος της ΚΝΕ, ένθερμος υπερασπιστής της ανανέωσης της Αριστεράς, φίλος και αργότερα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας για περισσότερο από τέσσερα χρόνια εως και τον Φεβρουάριο του 2021 και μέχρι την σημερινή τραγική μέρα μέλος της Ν.Ε του Κόμματος,  υπεύθυνος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Εμβληματικές πρωτοβουλίες του, η οργάνωση των ανασφάλιστων ελεύθερων επαγγελματιών στον πολυπληθέστερο σύλλογο και η συμμετοχή του στην πρώτη επιτροπή των αλληλέγγυων του ΣΥΡΙΖΑ για τους πρόσφυγες και την οργάνωση των προσφυγικών δομών στην Ημαθία, την οργάνωση και διανομή στην πρώτη φάση της προσφυγικής κρίσης, τροφίμων και ρουχισμού.

Τον Τάσο τον χαρακτήριζε η ήρεμη δύναμη και αποφαστικότητά του, η δυνατότητα που είχε να εμβαθύνει πολιτικά και ιστορικά, η οργανωτική του ευχέρεια, η διάθεση του, ακόμη και τις μέρες που ο πόνος ήταν ανυπόφορος,  να μιλά με όλους τους συν/φους.

Τα τελευταία χρόνια με πολλαπλά και σοβαρά προβλήματα υγείας, που οποιοδήποτε από εμάς θα μας ανάγκαζε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να μειώσουμε ταχύτητα, τον Τάσο δεν τον πτόησαν, αντίθετα τον ατσάλωσαν ακόμη περισσότερο, επιτάχυνε και έγινε πιο δραστήριος από ποτέ και με την απίστευτη θετική του σκέψη και το απαράμιλλο θάρρος του διεκδίκησε και κέρδισε από όλους εμάς τους συν/φους και φίλους του το προνόμιο να μην ξεχαστεί και να μην λησμονηθεί.

Στην οικογένεια του, την γυναίκα του Σέβη που ήταν στο πλευρό του όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια και στην ‘’αδυναμία’’ του, την μονάκριβη κόρη του Καλλιόπη, την αγάπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι Τάσο".

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου (κοιμητήρια) στην Αλεξάνδρεια στις 10.30 αύριο 11/10/2022 ημέρα Τρίτη

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69