tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρασαρλίδου: "Στην Ημαθία το 2022 ολοκληρώθηκαν 563 πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και ακολουθούν άλλοι 84"

Στοιχεία για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας στην Ημαθία δίνει στην δημοσιότητα η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου, με αφορμή την περιπέτεια της συνταξιούχου κ. Κολοβού. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, στην Ημαθία ολοκληρώθηκαν 563 πλειστηριασμοί ακινήτων και α’ κατοικίας εντός του 2022, ενώ είναι προγραμματισμένοι ακόμα 84.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Καρασαρλίδου:

Η περιπέτεια της κας Κολοβού αποτελεί μνημείο κυβερνητικής και τραπεζικής αθλιότητας. H άγρια εισβολή αστυνομίας και κλητήρα είναι το αποκρουστικό πρόσωπο των funds, που έχουν αγοράσει τα κόκκινα δάνεια από τις τράπεζες σε τιμή ευκαιρίας, και τα οποία επί κυβέρνησης ΝΔ λειτουργούν ανεξέλεγκτα, σε πλήρη ασυδοσία, με ανύπαρκτη ανταπόκριση στα αιτήματα των συμπολιτών μας για ρύθμιση των δανείων τους.

Η κατοικία από θεμελιώδες αγαθό μετατρέπεται όλο και περισσότερο σε εμπόρευμα, κεφάλαιο και εισόδημα. Η απορρύθμιση της αγοράς σε συνδυασμό με την απευλευθέρωση των πλειστηριασμών άνοιξαν πεδίο δόξης λαμπρό στις εταιρίες διαχείρισης δανείων και ακινήτων, τα γνωστά κοράκια.
Το στεγαστικό ζήτημα αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα που πλήττει μεγάλα κομμάτια του λαού. Οι νέοι μας που στην παραγωγική τους ηλικία ζουν στην γονεϊκή εστία επειδή δεν μπορούν να αντέξουν το κόστος στέγης. Οι χαμηλόμισθες οικογένειες που πληρώνουν δυσανάλογα ποσά για το σπίτι τους σε σχέση με το μηνιάτικό τους. Οι τόσοι άστεγοι που δεν έχουν καμιά απολύτως βοήθεια.
Στην Ημαθία ολοκληρώθηκαν 563 πλειστηριασμοί ακινήτων και α’ κατοικίας εντός του 2022, ενώ είναι προγραμματισμένοι ακόμα 84 ως το τέλος του έτους. Η πρώτη κατοικία προστατεύθηκε νομοθετικά καθ’ όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η προστασία της πρώτης κατοικίας καταργήθηκε με τον πτωχευτικό νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Είναι αυτοί που θεωρούν τη χώρα και τους ανθρώπους της προσωπική τους ιδιοκτησία, που έστησαν ένα πολυπλόκαμο σύστημα διαφθοράς, που ενδιαφέρονται μόνο για την πρόσβασή τους σε άκοπο χρήμα και την διασπάθισή του.

Είναι αυτοί που επιλέγουν πρακτικές χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας, ενώ το κόμμα της ΝΔ συνεχίζει να χρωστά 350 εκ., το υπουργικό συμβούλιο 13.4 εκ. και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης 1.3 εκ. σε δάνεια.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69