tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιανναβαρτζής: "Ας μην προτρέχουμε"

Με αφορμή το δημοσίευμα των Παραπολιτικών, ότι η ΝΔ θα στηρίξει στις δημοτικές εκλογές τον Κώστα Βοργιαζίδη, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής οργάνωσης Σταύρος Γιανναβαρτζής αναφέρει:

"Είναι ξεκάθαρο. Το μόνο που δεν απασχολεί αυτήν την περίοδο την Νέα Δημοκρατία είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλες οι συζητήσεις περί αυτοδιοικητικών εκλογών είναι πρόωρες. 

Ο στόχος είναι οι εθνικές εκλογές. 

Στις εκλογές του ‘23, όταν θα έρθει η ώρα, όλοι θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα πάμε μπροστά ή πίσω. 

Εκεί φυσικά θα δώσουν όλοι εξετάσεις. 

Καμία δημοσίευση ή πρόκληση δεν αποσπά την προσοχή. Η στόχευση είναι απλή και δοσμένη ξεκάθαρα από τον Πρόεδρο και τα αρμόδια όργανα. 

Μην γελιόμαστε, αυτό το ξέρουν όλοι στο «γαλάζιο» στρατόπεδο που ασχολούνται ενεργά με την κομματική οργάνωση, το ξέρουν και οι υποψήφιοι που έχουν αρχίσει να οργανώνουν τις κινήσεις τους με αυτό το δεδομένο.

Ζυμώσεις βέβαια για τη στρατηγική γίνονται. Ξεκάθαρα για τις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της χώρας, χωρίς να διατυμπανίζεται στις πρωτεύουσες των νομών και στους μικρότερους Δήμους.

Περιοχή ή Δήμος όπου η ΝΔ έχει ποσοστά που βρίσκονται πλέον του 40 % δεν είναι λογικό να μην έχει λόγο και δυνατότητα παρέμβασης. Ήταν και παραμένει άλλωστε η πρώτη πολιτική δύναμη στα αυτοδιοικητικά. 

Δεν πρέπει να μας διαφεύγουν οι βασικές διαφορές με τις προηγούμενες εκλογές. Πρώτη και βασικότερη η αυτοδιοικητική κάλπη έπεται της εθνικής και δεύτερη ο δήμαρχος εκλέγεται πλέον με το 43% και όχι με το 50%.

Η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς άγχος. Όλοι πρέπει να δείξουν το απαραίτητο πνεύμα συνεργασίας ενόψει των κρίσιμων εθνικών εκλογών. Αυτοδιοικητικοί που απλά χρησιμοποιούν τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή τους θα πρέπει πλέον να σκεφτούν δύο φορές τις ενέργειες τους".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69