tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το δάκρυ του Φιλίππου, η οργή του Αλεξάνδρου

Του Βασίλη Κοτίδη

Δυστυχώς, η απαξίωση της Μακεδονίας μας συνεχίζεται αμείωτα και ποικιλότροπα από ένα πολιτικό προσωπικό κατωτέρω των περιστάσεων και ανάξιο της Ιστορίας της ένδοξης Πατρίδας μας ! 

Αντί τα εγκαίνια του Μουσείου της Βεργίνας να αποτελέσουν ένα παγκόσμιας ακτινοβολίας και σημασίας γεγονός, που θα διαδώσει στα πέρατα της Οικουμένης την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, εντούτοις συνειδητά υποβαθμίζεται, σκοπίμως υποτιμάται και εντάσσεται παρεμπιπτόντως στο πρόγραμμα ενός πρωθυπουργού μαζί με τα εγκαίνια μιας γέφυρας (!!!) στο Αιγίνιο Πιερίας.

Πόσες αλήθεια προσβολές μπορούν να ανεχθούν ακόμη οι Μακεδόνες ; Δεν ορρωδούν προ ουδενός οι εθνομηδενιστικές προσεγγίσεις όσων προσβάλλουν και υποτιμούν την νοημοσύνη αυτών που θεωρούν καύχημα και τιμή τους να πατούν τα χώματα που μεγαλούργησε ο Φίλιππος και ανδρώθηκε ο Αλέξανδρος.

Τα εγκαίνια του Μουσείου σε στενό κύκλο και με προσκλήσεις αποκλειστικά για «χειροκροτητές», δεν αρμόζουν σε μεγάλα γεγονότα, ούτε φυσικά περιποιούν τιμή σε φοβικούς πολιτικούς που έχουν την ψευδαίσθηση της μονιμότητας και της ισοβιότητας.

Η οργή του Αλεξάνδρου αναπόφευκτα θα ξεσπάσει. Τότε όμως θα είναι αργά για συγγνώμες και δάκρυα.

* Ο Βασίλης Κοτίδης είναι υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στο νομό Ημαθίας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69