tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σιδηρόπουλος: "Απαλλάχτηκα οριστικά από τις κατηγορίες - Θέλω να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ" (βίντεο)

Την πλήρη απαλλαγή του από την δικαστική περιπέτειά του έκανε γνωστή σε συνέντευξη τύπου ο πρώην βουλευτής Τάσος Σιδηρόπουλος. Τόνισε ότι αθωώθηκε οριστικά και αμετάκλητα και αυτοί που τον κατηγόρησαν τιμωρήθηκαν με συκοφαντική δυσφήμηση.

 

Επίσης ο κ. Σιδηρόπουλος έκανε γνωστό ότι κατέθεσε υποψηφιότητα για να συμμετάσχει ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

"Βρέθηκα μέσα από μια επιχειρηματική δραστηριότητα, κατηγορούμενος. Από μια άδικη και κατασκευασμένη κατηγορία, βρέθηκα να ταλαιπωρούμε για μια πενταετία. Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά, έχει ολοκληρωθεί αυτή η ταλαιπωρία. Κάποιοι επιχείρησαν να αμαυρώσουν το όνομά μου. Σε ζητήματα αρχών και ηθικής δεν κάνω καμιά διαπραγμάτευση.

Με βούλευμα, απαλλάχτηκα εντελώς από τις κατηγορίες. Είναι οριστικά απαλλακτικό βούλευμα. Αυτοί που με μήνυσαν είναι υποχρεωμένοι να μου καταβάλλουν αποζημιώσεις. Οι συκοφάντες καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στον χώρο, μια μικρή ομάδα φρόντιζε να διακινεί ανυπόστατα πράγματα. Υπήρξε και μια ωμή παρέμβαση στην δικαιοσύνη από το τότε υπουργό, τον κ. Κοντονή.

Δεν ξέρω τι εννοούσε τότε η σύζυγος του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το κυβέρνηση αλλά δεν ελέγχει το κράτος.

Το 2005 έως το 2010 οι βουλευτές μπορούσαν να διεκδικήσουν αναδρομικά, περίπου 250.000 ευρώ. Δεν ήταν ηθικό και δεν το έκανε. Δεν μου περίσσευαν τα χρήματα αλλά δεν το έκανα.

Δεν αύξησα τις καταθέσεις μου ούτε ένα ευρώ και δεν πρόσθεσα στην προσωπική μου περιουσία ούτε ένα ακίνητο. Άνθρωπος που έλεγχε το πόθεν αίσχες των βουλευτών, ζήτησε να με γνωρίσει και μου έδωσε συγχαρητήρια" είπε ο κ. Σιδηρόπουλος για την δικαστική του περιπέτεια.

Για την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή σημείωσε: "Έχω καταθέσει αίτηση για να είναι υποψήφιος βουλευτής. Δεν επέστρεψα τώρα επειδή υπάρχουν προϋποθέσεις για να βγάλει το ΠΑΣΟΚ βουλευτή. Απείχα επειδή είχα την δικαστική περιπέτεια και δεν ήθελα να επιβαρύνω τον χώρο μου με την περιπέτειά μου. Θα είναι τιμή μου και χαρά να δώσω τον αγώνα με το κόμμα που υπηρέτησα από μικρό παιδί".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69