tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρώτη προεκλογική επίσκεψη για την Στέλλα Αραμπατζή

Την πρώτη τηςυ προεκλογική επίσκεψη  έκανε η υποψήφια βουλευτής Στέλλα Αραμπαρζή, Επισκέφθηκε την επιχείρηση ενός καταξιωμένου επαγγελματία, την Voulis Chemicals του Βούλη Γεδεών, ενός ανθρώπου που τον διακρίνουν η επιχειρηματική ικανότητα, η πνευματικότητα, η μόρφωση αλλά και η μεγάλη αγάπη για τον Δήμο Νάουσας και την Ημαθία.

Η Voulis Chemicals είναι μία οικογενειακή επιχείρηση και είναι η μεγαλύτερη Ελληνική Παραγωγική Επιχείρηση στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου.

Σε δήλωσή της η Στέλλα Αραμπατζή αναφέρει: "Η επιχείρηση ξεκίνησε το 1983 και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και η απόδειξη οτι ακόμη και με έδρα την Ημαθία μπορεί κάποιος να μεγαλουργεί στον Ευρωπαϊκό και διεθνή ορίζοντα. Το παράδειγμα αυτό με ωθεί να κάνω τον αγώνα μου δυναμικά για να αναδείξω και να στηρίξω την επιχειρηματικότητα του νομού Ημαθίας αλλά και τις δυνατότητες που διαθέτει ο τόπος μας. Είχαμε μία ουσιαστική συζήτηση ,κατα την οποία είδαμε όλα τα θέματα που ταλανίζουν για πολλά χρόνια τους ελεύθερους επαγγελματίες , επιχειρηματίες της Ημαθίας. Ανταλλάξαμε απόψεις και σε φιλικό κλίμα συζητήσαμε για την πολιτική επικαιρότητα αλλά και πόσο σημαντική είναι η αξιοποίηση σύγχρονων λύσεων για την ανάδειξη , προβολή και την εξωστρέφεια της Ημαθίας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69