tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τάσος Μπαρτζώκας: Αναγκαιότητα η σταθερότητα της χώρας

*Κύριες θέσεις του Τάσου Μπαρτζώκα στη σημερινή παρέμβασή του στον FLASH RADIO 99,4

o   Ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, γιατί έχω αποδείξει ότι βρίσκομαι συνεχώς δίπλα στον κόσμο και τα προβλήματα, τις αγωνίες του. Αυτό μου επιτρέπει να τα αντιλαμβάνομαι στο πεδίο αλλά και να διαμορφώνω, μαζί με τους πολίτες, προτάσεις και πολιτικές προς το συμφέρον τους. Μαζί με τους πολίτες- για τους πολίτες!

o   Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι εμμονή. Είναι συνθήκη σταθερότητας και γι’ αυτό αποτελεί αναγκαιότητα. Οι Κυβερνήσεις συνεργασίας στην Ελλάδα έχουν δοκιμαστεί και έχει αποδειχτεί ότι έχουν αποτύχει. Χρειάζεται να πάμε μπροστά την χώρα και αυτό δεν μπορεί να γίνει με διαφωνίες, παλινωδίες και πισωγυρίσματα. Και αυτό επιθυμούν και οι πολίτες και θα επιβεβαιωθεί και στην κάλπη.

o   Η απόφαση του Αρείου Πάγου για αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Εμείς επιδιώκουμε τη νομιμότητα παντού και ιδίως, στο Κοινοβούλιο. Δεν χωρούν εγκληματίες στη Βουλή ούτε στη Δημοκρατία.

o   Για το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχω να πω πολλά. Με τα λόγια χτίζεις εύκολα Ανώγεια. Κλασική, ανεπίδεκτη μαθήσεως, περίπτωση οικονομικού αναλφαβητισμού! Θα μπορούσε το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ να λέγεται « κάθε μέρα Πρωταπριλιά».

o   Είναι γεγονός ότι η πτώση του πληθωρισμού ως διεθνούς φαινομένου, δεν έχει αποτυπωθεί στις τιμές των προϊόντων, με αποτέλεσμα να πιέζεται σημαντικά η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών. Επιβάλλεται να ενισχύσουμε περαιτέρω το οικογενειακό εισόδημα μέσω μεγαλύτερης αύξησης των μισθών, ενίσχυσης της εργασίας και τόνωσης των επενδύσεων. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να καταπολεμήσουμε την ακρίβεια και αυτό περιμένει ο κόσμος από εμάς.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69