tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε debate του «ANT1» ο Άγγελος Τόλκας

Ο Άγγελος Τόλκας, υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, συνεχίζει τις παρουσίες του με συνεντεύξεις στα κεντρικά τηλεοπτικά μέσα. Την Κυριακή 7 Μαΐου συμμετείχε στο πρώτο δοκιμαστικό debate με τους δημοσιογράφους Γ. Παπαδάκη και Φ. Μαυραγάνη στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, στην εκπομπή “ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΘΕΑ”. Ο κος Τόλκας είναι το πρώτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχει σε αυτήν την τηλεοπτική αναμέτρηση, η οποία είχε τρεις θεματικές.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες ο κος Τόλκας επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα με μέτρα άμεσης ανακούφισης για τα νοικοκυριά και την κοινωνία, που τέσσερα (4) χρόνια τώρα υποφέρουν. Εξέφρασε, δε, την πεποίθησή του ότι κάθε προοδευτικό και δημοκρατικό κόμμα θα αναλάβει τις ευθύνες του το βράδυ στις 21 Μάϊου με τα αποτελέσματα των εκλογών και κανείς δεν θα αφήσει την χώρα να οδηγηθεί σε ακόμη μια καταστροφική θητεία Μητσοτάκη.  

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τα τέσσερα (4) χρόνια διακυβέρνησής του υλοποίησε τις βασικές του δεσμεύσεις για έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, με στήριξη των πιο αδύναμων, με την δημιουργία πλεονάσματος τριάντα επτά (37) δις ευρώ. Εν αντιθέσει με τη ΝΔ, που σε συνθήκες σαφώς καλύτερες, επέλεξε να συγκεντρώσει τον πλούτο και τις ευκαιρίες στους λίγους.

Τέλος ο Άγγελος Τόλκας υπογράμμισε πως οι πολίτες θα εμπιστευτούν ξανά τον  ΣΥΡΙΖΑ που σε δύσκολες συνθήκες τα κατάφερε κοινωνικά και οικονομικά αλλά και αναπτυξιακά. Σήμερα έχει κάθε δυνατότητα να υλοποιήσει το πρόγραμμά του, οι δημοσιονομικές συνθήκες πλέον το επιτρέπουν,  έχει νέο μείγμα πολιτικής που ωθεί μπροστά την χώρα. “Η ΝΔ έχει μπαγιάτικες πολιτικές, δεν στήριξε το εισόδημα των πολιτών και υπόσχεται ξανά όσα υποσχέθηκε το 2019 και δεν υλοποίησε, κάτι που και ο ΟΟΣΑ επιβεβαιώνει με τη κατάταξη της Ελλάδας στην τέταρτη χειρότερη θέση στην μείωση εισοδήματος των πολιτών”.

Δείτε το βίντεο με τα σημεία της παρουσίας του Άγγελου Τόλκα στον ΑΝΤ1: 

  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69