tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περιοδεία της Λίνας Τουπεκτσή στα Ριζώματα, Σφηκιά, Πολυδένδρι και Δάσκιο

Τέσσερα πανέμορφα ορεινά χωριά της Ημαθίας και συγκεκριμένα χωριά του πρώην Δήμου Μακεδονίδος , επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ Λίνα Τουπεκτσή η οποία συνομίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα και τη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουν.

Πρόκειται για τα Ριζώματα, το Δασικό, το Πολυδένδρι και στη Σφηκιά, στα οποία η  συγκοινωνιακή  τους σύνδεση με τη Βέροια αποτελεί βασική τους επιθυμία καθώς η σημερινή κατάσταση δεν τους εξυπηρετεί σε τίποτα γιατί το μοναδικό εβδομαδιαίο δρομολόγιο που εκτελείται κάθε Τρίτη στις 09:00π.μ για τη Βέροια επιστρέφει στις 12:00μ.μ και η διάρκεια παραμονής του στην πόλη δεν επαρκεί. Όσο για την εβδομαδιαία επίσκεψη του αγροτικού γιατρού είπαν ότι δεν καλύπτει τις ανάγκες τους και επιθυμία τους είναι να προστεθεί ακόμη μία ημέρα ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα.

Οι κάτοικοι μιλώντας στην κ. Τουπεκτσή δήλωσαν ξεχασμένοι από όλους και ζητούν να δοθούν κίνητρα στους νέους για να επιστρέψουν στα χωριά τα οποία ολοένα και ερημώνουν. Η κ. Τουπεκτσή αφού τους άκουσε προσεκτικά μεταξύ άλλων τους είπε «τα αιτήματά σας δεν είναι ακατόρθωτα, όμως απαιτούν σχεδιασμό και προώθηση και με σωστή οργάνωση θα παλέψουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69