tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε στην Βέροια το Μ-Λ ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε , η προγραμματισμένη προεκλογική εκδήλωση του Μ-Λ ΚΚΕ στη Βέροια. Στο ΚΑΦΕ «Εκτός χάρτη» μέλη και φίλοι του κόμματος παρακολούθησαν αρχικά την εισήγηση του υποψήφιου στην περιοχή Μπ. Χατζηθεοδωρίδη και κατόπιν του Δ. Κοντοφάκα, με τις οποίες αναλύθηκαν διεξοδικά οι θέσεις του κόμματος για την προεκλογική και περισσότερο για το μετεκλογικό σκηνικό στη χώρα.

Τη συζήτηση συντόνισε η Ε.Καβαλλάρη. Ακολούθησε πλούσιος διάλογος στον οποίο κατατέθηκαν οι αγωνίες και σκέψεις για το αύριο του λαού και του τόπου μας.

Εξόρμηση

Εξόρμηση πραγματοποίησε, συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του κόμματος, η Κ.Ο. Ημαθίας του Μ-Λ ΚΚΕ σε χωριά του Βερμίου και των Πιερίων. Κεντρικοί οδικοί άξονες και δρόμοι χωριών χρωματίστηκαν κοκκινοκίτρινοι από τα χαρτόνια και τις αφίσες που κρέμασαν μέλη του κόμματος στην περιοχή. Ανάλογη εξόρμηση πραγματοποιήθηκε και στη Βέροια.

Τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται και άλλες εξορμήσεις και παρεμβάσεις , ώστε το αγωνιστικό μήνυμα  του Μ-Λ ΚΚΕ να διαδοθεί ακόμη περισσότερο στα εργατικά και λαϊκά στρώματα της περιοχής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69