tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπαρτζώκας από την ορκωμοσία της Βουλής: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για μια Ημαθία που μας αξίζει! Για μια Ελλάδα που ονειρευόμαστε!»

Μετά τη σαρωτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και την επανεκλογή του Τάσου Μπαρτζώκα, και μάλιστα με το εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής, γεγονός που αποδεικνύει την αναγνώριση του έργου του και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του χιλιάδες συμπολίτες μας, ανανεώνοντας την εντολή να τους εκπροσωπήσει εκ νέου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο Βουλευτής βρέθηκε την Κυριακή, 28 Μαΐου 2023, στην Αθήνα για την ορκωμοσία της νέας Βουλής, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Έλλη Δεληγιάννη και το γιό τους Στέργιο.

Μετά την ορκωμοσία του ο Βουλευτής δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη συγκίνηση, κυρίως όμως με αίσθημα βαθιάς ευθύνης, απέναντι σε όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με στηρίξατε, αλλά και κάθε Ημαθιώτισσα και Ημαθιώτη, ορκίστηκα σήμερα για δεύτερη φορά Βουλευτής. Βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, με ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία και αποφασιστικότητα, συνεχίζουμε τον αγώνα για μια Ημαθία που μας αξίζει! Για μια Ελλάδα που ονειρευόμαστε!»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69