tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα Μονόσπιτα επισκέφθηκε η Στέλλα Αραμπατζή

Τα Μονόσπιτα επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Στέλλα Αραμπατζή εν όψει των εκλογών της 25 Ιουνίου. Σε δήλωσή της αναφέρει:

"Χθες το βράδυ με χαρά και ενθουσιασμό ξαναβρεθηκα δίπλα στον απλό κόσμο στα Μονόσπιτα και στον Στενημαχο του Δημου Νάουσας. Το υψηλό πόσο που κερδίσαμε στις εκλογές στις 21 Μαΐου δίνει ελπίδα και ώθηση σε όλους μας να παλέψουμε περισσότερο για μια δυνατή, αυτοδύναμη κυβέρνηση, σταθερή, σοβαρή και εργατική που θα φέρει στον τόπο μας ανάπτυξη και προκοπή για τα οποία καρτερικά ο ελληνικός λαός μας έκανε θυσίες και υπομονή τα τελευταία δέκα χρόνια.

Η αυτοδύναμη Κυβέρνηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουμε τις μεγάλες αλλαγές.Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου δεν είναι δεδομένο. Κανένας εφησυχασμός.

Οι πολίτες θέλουν αλήθεια και σοβαρότητα. Επαναλαμβάνεται διαρκώς από την αντιπολίτευση ότι εμείς θα ιδιωτικοποιήσουμε το νερό κι αυτό είναι ένα ψέμα. Το λέμε ξεκάθαρα: Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση

Παλεύουμε για μία βαθιά προοδευτική πολιτική που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και κυρίως τον αποκλεισμένο. Στεκόμαστε δίπλα στους πιο αδύναμους. Θέλουμε να δίνουμε σε όλους τις ίδιες ευκαιρίες να μπορούν να διακριθούν".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69