tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βεσυρόπουλος: «Το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι μελετημένο, κοστολογημένο και θα υλοποιηθεί στο ακέραιo»

Περιοδεία σε Νησέλι, Κορυφή, Παλαιοχώρι και Λιανοβέργι πραγματοποίησε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, που βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους πολίτες ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Βεσυρόπουλος απευθυνόμενος στους πολίτες τόνισε ότι «η Ελλάδα του 2023 δεν είναι η Ελλάδα του 2015.

Η Ελλάδα του 2023 δεν μπορεί να συζητά για πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά. Η κοινωνία μας χρειάζεται ενότητα».

Παράλληλα επισήμανε ότι οι υποσχέσεις και τα προεκλογικά προγράμματα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ δεν είναι κοστολογημένα.

Σε αντίθεση με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που το κόστος του φτάνει τα 83 δις ευρώ, η Νέα Δημοκρατία έχει ένα πρόγραμμα αναλυτικά κοστολογημένο που κάθε μέτρο του συνοδεύεται με το ανάλογο δημοσιονομικό κόστος.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Οι πολίτες γνωρίζουν πως ό,τι προτείνουμε είναι μελετημένο, ρεαλιστικό και θα εφαρμοστεί πλήρως, όπως συνέβη και με τις εξαγγελίες μας την προηγούμενη τετραετία που έγιναν πράξη.

Στη νέα τετραετία, όλα τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα μας είναι κοστολογημένα.

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι η μοναδική σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και στις 25 Ιουνίου, η πρόταση αυτή πρέπει να μετατραπεί σε μια ισχυρή και αυτοδύναμη κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να συνεχιστεί η ανάπτυξη στην οποία έχει ήδη εισέλθει η χώρα».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69