tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ομιλία στην Βεροια πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου - Έδωσε έμφαση στο δημογραφικό

Προεκλογική ομιλία στην Βέροια πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Πατριωτικός Συνασπισμού Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Τον Προδρόμου Εμφιετζόγλου προλόγισε ο πρώην βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος. Είπε ότι ο κ Εμφιετζόγλου κάνει τιτάνιο αγώνα και δημιούργησε έναν συνασπισμό κομμάτων. Εξήρε τον πατριωτισμό του κ Εμφιετζόγλου λέγοντας ότι «θα έρθει η εποχή που θα είμαστε συγκινημένοι που ήμασταν μαζί του».

Στην ομιλία του ο κ Εμφιετζόγλου τόνισε ότι εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο ο Πατριωτικός Συνασπισμός των 12 κομμάτων.

Κατήγγειλε ότι υποψήφιοι του δέχθηκαν εκβιασμό και δεν μπαίνουν στα ψηφοδέλτια ενώ για τον αποκλεισμό από τις εκλογές του Μαΐου, είπε ότι έγινε με απόφαση Μητσοτάκη μέσω Γεραπετρίτη.

Στην ομιλία του είπε ακόμη ότι οι εκλογές είναι κρίσιμες και πρόσθεσε ότι το δημογραφικό είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας. «Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία, θα γερνάμε, δεν θα γεννάνε και θα έρθουν οι μουσουλμάνοι και θα πάθουμε ότι έπαθαν οι Σέρβοι στο Κόσοβο».

Ως αντιμετώπιση του δημογραφικού είπε ότι η λύση είναι η ενίσχυση των νέων οικογενειών και της τεκνοποίησης Σε ορατή φάση είπε ότι θα πρέπει να γίνει επιδότηση του ενοικίου των νέων οικογενειών και στην συνέχεια να χτίσουν 50.000 νέες κατοικίες για να παραδοθούν στα νέα ζευγάρια. Επίσης επιδότηση για κάθε τέκνο που γεννιέται (4000 το πρώτο παιδί) και σύνταξη στις πολύτεκνες μητέρες.

Αναφορικά με τα Ελληνοτουρκικά, είπε ότι η κυβέρνηση προωθεί μια συμφωνία με τους Τούρκους. «Εμείς δεν διεκδικούμε κάτι δικό τους. Αυτοί διεκδικούν από εμάς. Τι συμφωνία να κάνουμε μαζί τους; Ακόμη κι αν κάνουμε υποχωρήσεις, θα θέλουν και το υπόλοιπο Αιγαίο. Ο εχθρός είναι μέσα στα κάστρα και είναι πιο ύπουλος από τον εξωτερικό εχθρο» τόνισε.

Ο κ Εμφιετζόγλου συνεχίζοντας υποστήριξε ότι τα τελευταία χρόνια προωθείται η ηθική κατάπτωση, χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ως ανωμαλία και σημείωσε ότι αυτά τα πρότυπα προβάλλονται και οδηγούν τα παιδιά σε μια «ερμαφρόδιτη κατάσταση». «Εν μπούμε στην Βουλή, δεν θα αφήσουμε να κάνουν τα παιδιά μας ερμαφρόδιτα. Θα παλέψουμε να πάει ισόβια οποίος σάτυρος παρενοχλήσει παιδιά» είπε.

Αναφορικά με τον τομέα υγείας είπε ότι τα Νοσοκομεία είναι χωρίς προσωπικό και υπολειτουργούν. «Δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και με φορτηγά κουβαλούν τους ασθενείς στα Νοσοκομεία» είπε ο κ. Εμφιετζόγλου και πρόσθεσε: «Πρέπει να πιέσουμε για να ενισχυθεί το ΕΣΥ».

Για τους πλειστηριασμούς είπε ότι περνά η ιδιωτική περιουσία μέσω των Τραπεζών στα Funds. Η πρόταση του κ Εμφιετζόγλου είναι να μην ξεπερνά η απαίτηση των Funds το διπλάσιο των χρημάτων που πλήρωσαν για να αγοράσουν το δάνειο.

Για την οικονομία της χώρας είπε ότι ενώ ο Έλληνας υπέστη περικοπές την περίοδο των μνημονίων, το χρέος της χώρας όχι μόνο δεν μειώθηκε αλλά συνεχίζει να αυξάνεται και σήμερα είναι 400 δις ευρώ. Ο κ. Εμφιετζόγλου υποστήριξε ότι εδώ και χρόνια έπρεπε να προχωρήσει η εξόρυξη των υδρογοναθράκων αλλά ακόμη και σήμερα δεν έγινε τίποτα επειδή υπάρχουν συμφέροντα που τα φρενάρουν. «Είναι εγκλήματα εις βάρος του Ελληνικού λαού. Θα είχαμε φθηνή ενέργεια, θα κάναμε εξαγωγές πετρελαίου, θα είχαμε πλούσια χώρα και θα μείναμε το εξωτερικό χρέος» σχολίασε

Για το ότι απουσιάζουν από τον Πατριωτικό Συνασπισμό η Ελληνική Λύση και η Νίκη, είπε ότι δεν αποδείχθηκαν το κάλεσμα του. «Υπάρχουν κάποιοι που εκμεταλλεύονται την θρησκεία για πολιτικούς σκοπούς. Εμείς απέχουμε από αυτή την αθλιότητα» συμπλήρωσε.

Στο ψηφοδέλτιο της Ημαθίας μετέχουν ο Κώστας Γιοβανόπουλος, η Μαρία Καρασαρλίδου και ο Μιχάλης Τσαντεκίδης. Ο Ημαθιώτης Χρόνης Δαμιανίδης θα είναι υποψήφιος στην Πέλλα.

Σε λίγο σε βίντεο ή ομιλία του…

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69