tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εξόρμηση στη Νάουσα και σε χωριά της Βέροιας έκανε το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας

Το Σάββατο 10 Ιουνίου, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας στο οποίο συμμετείχαν υποψήφιοι βουλευτές και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ημαθίας, πραγματοποίησαν επίσκεψη στη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της Νάουσας.

Κατά την διάρκεια της εξόρμησης διανεμήθηκε υλικό του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τις προγραμματικές θέσεις, ενώ παράλληλα στις συζητήσεις με τους κατοίκους της περιοχής, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τη τοπική κοινωνία. Θέματα που απασχολούν τον αγρότη, τον νέο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον συνταξιούχο.

"Αφήνουμε πίσω τη διχόνοια και την τοξικότητα, ενώνουμε τους Έλληνες και κάνουμε μαζί πράξη την Αλλαγή, που έχει ανάγκη ο τόπος. Ελάτε όλοι μαζί να χτίσουμε το Κίνημα της Αλήθειας" αναφέρει η ανακοίνωση.

Συνεχίζονται οι περιοδείες

Με φυλλάδιο ανά χείρας, για τις ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, κλιμάκιο του τοπικού ΠΑΣΟΚ, περιόδευσε σε χωριά της Βέροιας.

Το απόγευμα της Κυριακής 11 Ιουνίου και με καταρρακτώδη βροχή, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, επισκέφθηκαν την Αγία Βαρβάρα, την Άμμο, τα Ασώματα, τη Ράχη, τον Τριπόταμο και παρά τη δύσκολη εποχή για τις αγροτικές περιοχές, λόγω της αιχμής της περιόδου των αγροτικών εργασιών, συνομίλησαν με συμπολίτες σε θερμό κλίμα.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν μέλη του τοπικού ΠΑΣΟΚ Ημαθίας, ο κ. Παπαδόπουλος Βασίλειος, η κ. Βαλδήρ Ιωάννα, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Τσαμήτρος Νικόλαος, Αποστόλου Ολυμπία και Δέλλας Αθανάσιος καθώς και οι τρεις πρώην Δήμαρχοι Βέροιας κ.κ. Βλαζάκης Ανδρέας, Χασιώτης Ιωάννης και Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη Χαρίκλεια.

Σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου, ο προγραμματισμός των κλιμακίων ορίζει επισκέψεις στο Σταυρό, Καβάσιλα, Ξεχασμένη, Κεφαλοχώρι, Καμποχώρι, Βρυσάκι, Νησί, ενώ αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου πρωί στη Λαϊκή Αγορά της Βέροιας και το απόγευμα Μακροχώρι, Νικομήδεια, Διαβατό, Κουλούρα και Μέση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69