tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πολιτική εκδήλωση στη Νάουσα με ομιλήτρια την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Στα πλαίσια υλοποίησης τους προγράμματος δράσης της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση, με ευθύνη της Οργάνωσης Μελών Νάουσας, στο καφέ Maison, με κεντρική ομιλήτρια την υποψήφια Βουλεύτρια Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Υποψήφιοι Βουλευτές και Βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, Τόλκας Άγγελος, Μαρκούλης Αντώνης, Καρασαρλίδου Φρόσω, Τσαπαρόπουλος Πέτρος , Σαζακλίδου Πολυτίμη, η πρώην υποψήφια Βουλεύτρια Σαράντη Βαρβάρα, ο συντονιστής της Ν.Ε Καλδάρας Κώστας και πλήθος στελεχών της Ν.Ε. Την συζήτηση συντόνισε η συντονίστρια της Ο.Μ Νάουσας Βάσω Λαζάρου.

Στη κατάμεστη αίθουσα του καφέ, έγινε συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και το μήνυμα που εξέπεμψαν όλοι είναι συσπείρωση, αισιοδοξία και αγωνιστική αποφασιστικότητα για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών και τη νικηφόρα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις εκλογές στις 25 Ιουνίου.

xenogian2

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69