tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το ΚΚΕ για την ομιλία Τσίπρα στην Βέροια: "Η πολιτική της ΝΔ έχει και την υπογραφή βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ"

Σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Βέροια, το ΚΚΕ τόνισε τα εξής σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

"Όσο και αν προσπάθησε ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στη  Βέροια  να αναδείξει τις διαφορές του ΣΥΡΙΖΑ  με την ΝΔ πλάθοντας το γνωστό αφήγημα  πρόοδος- συντήρηση  η  πραγματικότητα  είναι πεισματάρα  και τον διαψεύδει.

Ο ίδιος  ο κ. Τσίπρας  στην ομιλία  του   παραδέχτηκε  ότι  το   Μεσοπρόθεσμο  Πρόγραμμα  είναι  δεσμευτικό   για  τις ελληνικές κυβερνήσεις. Δηλαδή   ένα  νέο υπερμνημόνιο  με  350  αντιλαϊκά  προαπαιτούμενα  που  θα  φορτώσουν  ακόμα   περισσότερα  βάρη  στις πλάτες   του  ελληνικού  λαού.

Έκρυψε   από τους   πολίτες  της  Ημαθίας  ότι   η πολιτική  που  εφαρμόζει   η  ΝΔ είχε  και  την υπογραφή των  βουλευτών του  ΣΥΡΙΖΑ  που  ψήφισαν  περίπου  το   50%  των   νομοσχεδίων  που έφερε  στη  Βουλή  η Κυβέρνηση.

Έκρυψε επίσης   ότι   και  ως  κυβέρνηση  και  ως  αντιπολίτευση   έβαλε  πλάτη  στην επαίσχυντη  συμφωνία   ΕΕ-  Τουρκίας   για  το μεταναστευτικό  που οδηγεί   τους  ξεριζωμένους   από  τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους  και  τη φτώχεια  να  πνίγονται   στο  Αιγαίο  και στη Μεσόγειο.

Στους  βιοπαλαιστές  αγρότες του  Νομού  που  βλέπουν   για  μια ακόμα  χρονιά να  κινδυνεύει  η  σοδειά  τους  δεν μπορεί να κρύψει ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ έχουν ως κορώνα στο κεφάλι τους την ΚΑΠ της ΕΕ που στόχο έχει την συγκέντρωση της παραγωγής σε όλο και λιγότερα χέρια και γι΄αυτό η κάθε αναθεώρηση της όπως και η τελευταία βάζει όλο και περισσότερα εμπόδια στους βιοπαλαιστές αγρότες. Δεν  μπορεί να κρύψει  την  ψήφιση  μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  της  εθελοντικής  φορολόγησης  των  εφοπλιστών , όταν  οι βιοπαλαιστές αγρότες  του νομού  βλέπουν  το κόστος παραγωγής να εκτοξεύεται και  να  αδυνατούν  να  ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις  τους. Για αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στήριξε τις τροπολογίες και προτάσεις νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ, οι οποίες στήριζαν τα δίκαια αιτήματα των αγροτών – κτηνοτρόφων.

Δεν  μπορεί   να  κρύψει  ούτε    τις  τραγικές   ευθύνες  της  κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που συνέχισε την  εγκληματική πολιτική της  υποχρηματοδότησης  της  δημόσιας  υγείας  και  την παράδοση   της  στους  επιχειρηματίες –ιδιώτες. Δεν μπορεί να κρύψει  ότι αυτή η πολιτική  οδήγησε   και   στις  ελλείψεις   του ΕΚΑΒ  κι εδώ  στην Ημαθία .

Όσο  για τον «δημόσιο χαρακτήρα»,  που  ευαγγελίζεται  , με βάση τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αντιμετωπίζεται η κρατική υποχρηματοδότηση, ούτε η μεγάλη υποστελέχωση ούτε οι τεράστιες ελλείψεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό. Δηλαδή, ο λαός θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει «πόρτα» στις δημόσιες μονάδες Υγείας, που τον οδηγεί στις αυξημένες πρόσθετες πληρωμές στον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα. Αυτό όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει τη διεύρυνση της επιχειρηματικής δράσης των δημόσιων μονάδων Υγείας που υλοποίησε η κυβέρνηση της ΝΔ την προηγούμενη περίοδο, αλλά ουσιαστικά την αθωώνει και την αβαντάρει στη συνείδηση του λαού αφού θα μπορεί να αγοράζει πιο φτηνά εργασίες από τον δημόσιο επιχειρηματικό τομέα σε σχέση με τον ιδιωτικό

Καλούμε  το λαό  της  Ημαθίας  , κάθε  προοδευτικό άνθρωπο  που  αγωνιά   για  το αύριο  το  δικό του  και των παιδιών  του   στηρίξει    με  την  ψήφο  του  στις εκλογές  στις  25  του Ιούνη  το ΚΚΕ. Γιατί  η  ψήφος  στο ΚΚΕ  είναι  η μόνη  ψήφος  που  θα επιστρέψει ενισχυμένη   στον  ίδιο το  λαό   την  επόμενη  των εκλογών  μέσα  από  τους  αγώνες  σε  κάθε  τόπο  δουλειάς . Γιατί   το ΚΚΕ  δεν δεσμεύεται  απέναντι  στην ΕΕ  , στο ΝΑΤΟ  και τους  επιχειρηματικούς ομίλους, γιατί  δεν τρομάζει απέναντι  σε  κανένας  συσχετισμό  όσο  αρνητικός κι  αν είναι. Γιατί  θα  είναι η μοναδική  αντιπολίτευση  από  την σκοπιά  των λαϊκών συμφερόντων και  μόνο".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69