tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καραμπατζός: Ζητά να κηρυχθεί η Νάουσα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

xalazi rodakino

Το αίτημα να κηρυχθεί το σύνολο του Δήμου Ηρωικής πόλης Νάουσας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω της πρωτόγνωρης θεομηνίας και χαλαζόπτωσης που έπληξε την περιοχή την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014, υπέβαλε με επιστολή του ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός στη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας, τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας.

 

Στην επιστολή ο δήμαρχος Νάουσας αναφέρει:

"Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 το σύνολο του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας υπέστη σοβαρότατες ζημίες εξαιτίας απίστευτης θεομηνίας η οποία έπληξε εκτός της Νάουσας και την γύρω περιοχή. Χαλαζόπτωση έντονη σε μέγεθος (το χαλάζι έφτασε το μέγεθος καρυδιού) και παρατεταμένη σε χρόνο (περί τα είκοσι λεπτά), εκμηδένισε ουσιαστικά το 100% της αγροτικής παραγωγής. Πλημμύρες από την ισχυρή βροχόπτωση που ακολούθησε είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν κατολισθήσεις, και ευρύτατες καταστροφές στις υποδομές του Δήμου μας (δίκτυα ύδρευσης, άρδευσης, φρεάτια, ρέματα, οδοποιίες κλπ). Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δήμου μας κλήθηκε σε 50 περιπτώσεις να επιχειρήσει κυρίως σε σπίτια που πλημμύρισαν.

Για όλα τα παραπάνω σας παρακαλούμε να φροντίσετε ώστε το σύνολο του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας να κηρυχτεί σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69