tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εγκαίνια βιολογικού καθαρισμού Στενημάχου

Biologikos stenim

Την Κυριακή 24 Αυγούστου και ώρα 11: 30 π.μ. θα γίνουν στον Στενημάχου και στο χώρο όπου κατασκευάστηκε, τα εγκαίνια της Μονάδας βιολογικού καθαρισμού λυμάτων. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, το οποίο υλοποίησε η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. και περιλαμβάνει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων με τη μέθοδο των βιομεμβρανών (MBR), που παρέχουν τις δυνατότητες μετά την επεξεργασία των λυμάτων να επιστρέφει το καθαρό νερό στην κοίτη του παρακείμενου ρέματος.

Ακόμη το έργο περιλαμβάνει τον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό, υδραυλικές-ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις με τους απαραίτητους αυτοματισμούς και ειδικό λογισμικό-software για τις επιμέρους λειτουργικές ρυθμίσεις των εγκαταστάσεων.

Με την ολοκλήρωση του έργου επιλύεται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Στενημάχου και τα καθημερινά προβλήματα που αφορούν την ποιότητα ζωής, την υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος (κουνούπια, δυσοσμίες κλπ.). Επίσης, οι κάτοικοι θα απαλλαγούν οριστικά από το κόστος να πληρώνουν ιδιώτες προκειμένου να αδειάζουν τους βόθρους από τα οικιακά λύματα. Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 993.530 € και χρηματοδοτήθηκε 100% από το ΕΣΠΑ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69