tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τρεις προτάσεις του δήμου Νάουσας στο Leader

leader

Τρεις προτάσεις έργων του Δήμου Ηρωικής πόλης Νάουσας εντάχθηκαν στο πρόγραμμα "ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ LEADER" (ΕΣΠΑ) έπειτα από τη θετική αξιολόγηση της Αναπτυξιακής Ημαθίας Α.Ε. και ο συνολικός προϋπολογισμός των χρηματοδοτούμενων έργων ανέρχεται σε 377.162 €.

Συγκεκριμένα, οι προτάσεις των έργων που αξιολογήθηκαν και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα είναι:

1. Ολοκλήρωση αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή "ΠΑΠΡΑ" Δημοτικής ενότητας Ανθεμίων. Το έργο αφορά την κατασκευή αποδυτηρίων και λοιπών συμπληρωματικών χρήσεων για την εξυπηρέτηση των αθλητών, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 € και αναλυτικά ο σχεδιασμός περιλαμβάνει:

  • Δύο ανεξάρτητες ενότητες αποδυτηρίων (ανδρών- γυναικών), η κάθε μια με χώρο ένδυσης-απόδυσης.
  • Αυτοτελή χώρο με δύο (2) W.C. και νιπτήρες.
  • Ξεχωριστό χώρο με καταιονητήρες.
  • W.C. Α.Μ.Ε.Α.
  • Χώρος διαιτητών με ανεξάρτητους χώρους υγιεινής.
  • Αποθήκη αθλητικού υλικού.
  • Ιατρείο.
  • W.C. και W.C. Α.Μ.Ε.Α. για τους επισκέπτες.
  • Επίσης οι απαραίτητες συνδέσεις Ο.Κ.Ο.

2. Σήμανση αξιοθέατων και μνημείων στις δημοτικές ενότητες Ανθεμίων και Ειρηνούπολης, συνολικού προϋπολογισμού 47.162 €. Το έργο αφορά τη σήμανση των σημαντικότερων αξιοθέατων, μνημείων, χώρων τουριστικού ενδιαφέροντος, κλπ., με αναφορά βασικών στοιχείων, με χρήση ενιαίων χρωμάτων και υλικών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της νομοθεσίας, με γνώμονα την διευκόλυνση των επισκεπτών, προκειμένου ευκολότερα να μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους ποικίλους τουριστικούς πόρους της περιοχής. Σημειώνεται ότι ο εντοπισμός των θέσεων των αρχαιολογικών χώρων έγινε σε συνεργασία με την ΙΖ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων.

3. Εκδηλώσεις "ροδάκινο, παράδοση και πολιτισμός" συνολικού προϋπολογισμού 30.000 €. Το έργο περιλαμβάνει την διοργάνωση ενός ενιαίου πλέγματος εκδηλώσεων, με πυρήνα την πολιτιστική ανάδειξη της παραγωγικής αγροτικής παράδοσης της περιοχής, το οποίο θα καλύψει τον χώρο του "Καλλικρατικού" Δήμου Νάουσας. Περιλαμβάνει ακόμη, την οργάνωση θεματικών ημερίδων με αντικείμενο το ροδάκινο (χαρακτηριστικά, αξία, σημασία κλπ.) και έκθεση προϊόντων με βάση το ροδάκινο, οι οποίες θα συμπληρώνονται και από παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69