tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αποχώρησε η παράταξη Καραμπατζού από το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας καταγγέλλοντας τον δήμαρχο για το θέμα του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου

dimotiko naousa nea

Σε αποχώρηση από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε η παράταξη Καραμπατζού καταγγέλοντας τον δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη για παραχώρηση του πλακόστρωτου στην εταιρεία του. Ο κ. Καραμπατζός κατήγγειλε ότι ο κ. Κουτσογιάννης στο προηγούμενη συμβούλιο είπε ψέματα για το ποσοστό που κατέχει στην εταιρεία. Στην τοποθέτησή του ο πρώην δήμαρχος τόνισε:

"Στο ξεκίνημα, στο πρώτο δίμηνο, δείξαμε την καλή μας προέρεση και την διάθεσή μας να συνεργαστούμε. Θα είμαστε θετικοί σε πρωτοβουλίες που θα φέρουν ανάπτυξη στον τόπο. Θα ήθελα να σχολιάσω το θέμα του Χριστουγεννιάτικου πάρκου, κάποιες σκιές δεν διελευκάνθηκαν. Θεωρώ ότι είναι ένα θέμα ηθικό και νομικό. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου. Δεν ξέρω ποιοι οδηγούν τον δήμαρχο σε αυτό τον δρόμο. Είναι πρόκληση όταν από το στόμα του δημάρχου βγαίνει ότι θα είναι επιχειρηματίας. Το θέμα αυτό έφερε μια κοινωνική αναστάτωση. Να έρθουν κάποιες δραχμές παραπάνω αλλά να μην πουλήσουμε την ψυχή μας στον διάβολο. Στο πλακόστρωτο λοιπόν, ενώ παραχωρήθηκε, δούλεψαν υπάλληλοι του δήμου. Θα δωθεί κοινόχρηστο ρεύμα. Είναι ένα θέμα που εκθέτει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο. Ο δήμαρχος πρέπει να είναι πρόσωπο διάφανο. Ο δήμαρχος είπε ότι διατηρεί 16% στην εταιρεία. Ερεύνησα το καταστατικό και διαπίστωσα ότι ο κ. Κουτσογιάννης συμμετέχει με 50%. Θεωρώ ότι ήταν ψέμματα. Θα μπορούσε να πει ευθέως την αλήθεια ο κ. Κουτσογιάννης. Θεωρούμε ότι εξαπατηθήκαμε. Απάραδεκτα και αντιδεοντολογικά όσα έγιναν και α λόγους αξοπρέπειας και υπερηφάνιας θα απέχουμε από την συνεδρίαση".

"Ήταν μια παράσταση του πρώην δημάρχου που χρέωσε τον τόπο με τις εκκαθαρίσεις στο ΔΗΠΟΝ. Δεν εξαπάτησα κανέναν΄.Έγιναν διαδικασίες για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά οι διαδικασίες αργούν. Κατέχω μόνο το 16%. Ένα σχόλιο μόνο. Ο κ.Καραμπατζός είπε ότι θα έπρεπε ο δήμαρχος να βρει έναν τρόπο να μην φαίνεται σε αυτή την παραχώρηση. Αυτή είναι η ηθική του κ. Καραμπατζού" σχολίασε ο κ. Κουτσογιάννης.

"Είναι μείζον θέμα. Είναι η δεύτερη δουλειά του δήμου που παραχωρεί στην εταιρεία του ο κ Κουτσογιάννης στην εταιρεία του. Η άλλη είναι η παραχώρηση του πολυχώρου Έρια για τις προβολές κινηματογράφου. Γνωρίζει κανείς πώς λειτουργεί ο κινηματογράφος; Γνωρίζει κανείς τι θα γίνει στο πλακόστρωτο;"

Ο κ. Καρτσιούνης διαφώνησε γενικά με την πολιτική ιδιωτικοποίησης δημοτικών ακινήτων.

"Δεν με ενδιαφέρει η ηθική, με ενδιαφέρει η νομιμότητα. Η δική σας ηθική μπορεί να είναι διαφορετική από την δική μου. Βάλτε τα στήθια σας κι εσείς για να πάει ο τόπος μπροστά. Είτε το θέλεται είτε όχι ο τόπος θα πάει μπροστά. Δηλώνει ο πρώην δήμαρχος περήφανος για το αυθαίρετο; Δεν έπρεπε να φαίνομαι είπε. Τι μας είπε ο...Σον Κόνερι" πρόσθεσε ο κ. Κουτσογιάννης.

Μετά την δευτερολογία Κουτσογιάννη, αποχώρησε και η παράταξη Ρίζου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69