tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρανικόλας από το «2ο Νάουσα Βέρμιο Trail»:Στηρίζουμε δράσεις ενίσχυσης αθλητικών δραστηριοτήτων και ανάδειξης των ορεινών διαδρομών του Βερμίου

Τα εύσημα για την άρτια διοργάνωση των αγώνων ορεινού τρεξίματος «2οΝάουσα Βέρμιο Trail» που πραγματοποιήθηκε,την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου,στο άλσος του Αγίου Νικολάου εξέφρασε ο Δήμαρχος Ηρωικής Πόλεως Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, κατά την τελετή απονομής βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν.

Ο κ. Καρανικόλαςαφού συνεχάρη τους διοργανωτές, τους διαβεβαίωσε ότι η νέα δημοτική αρχή υποστηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που αποσκοπούνστην ενίσχυση αθλητικών δραστηριοτήτων. Πρόσθεσε δε ότι στα άμεσα σχέδια του Δήμου είναι η ανάδειξη των απαράμιλλης ομορφιάς ορεινών διαδρομών του Βερμίου.

Επισημαίνεται ότι στην τελετή απονομών παραβρέθηκαν και απέδωσαν βραβεία, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού κ. ΓιώργοςΤριανταφύλλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Καθαριότηταςκ. Βασίλης Τζουβάρας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Κώστας Χατζηστυλλής, η σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Εύη Δημητρίου κ.ά.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69