tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρανικόλας: "Παραμένει στο πλευρό μου ο Βασιλείου"

Άριστες χαρακτηρίζει τις σχέσεις του με τον πρώην αντιδήμαρχο Γιώργο Βασιλείου, ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. Σε δήλωσή του αναφέρει:

"Επειδή το τελευταίο διάστημα ακούγονται και γράφονται πολλά, θα ήθελα να τοποθετηθώ για τις σχέσεις μου με τον Γιώργο Βασιλείου, οι οποίες είναι άριστες.

Με τον Γιώργο, στον οποίο έχω ιδιαίτερη εκτίμηση, εξακολουθούμε να είμαστε συνοδοιπόροι και συναγωνιστές στον στίβο της πολιτικής και του αγώνα που δίνουμε για την επίλυση προβλημάτων με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Αναμφίβολα είναι ένας από τους πλέον σημαντικούς αντιδημάρχους που είχα και ένας πολύτιμος συνεργάτης, που παραμένει στο πλευρό μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, καθώς και στο πλευρό όλης της παράταξης «ΕΝΑ Μαζί».

Ένας άνθρωπος που βάζει το καθήκον πάνω από την οικογένεια και τις προσωπικές και επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ένας άοκνος συνεργάτης, με επιμονή στη νομιμότητα και την διαφάνεια.

Η εμπειρία και η εργατικότητα του Γιώργου Βασιλείου είναι πολύτιμη για την δημοτική αρχή και για εμένα προσωπικά. Συνεχίζουμε και προχωράμε μαζί στον «δρόμο» της προσπάθειας για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69