tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συστράτευση δυνάμεων ζήτησε από τους αρχηγούς των παρατάξεων ο δήμαρχος Νάουσας

Την βοήθεια όλων των παρατάξεων ζήτησε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. Κλείνοντας την ενημέρωσή του, ζήτησε από τους αρχηγούς παρατάξεων συστράτευση δυνάμεων για να προχωρήσουν θέματα του δήμου. «Δεν προλαβαίνουμε να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας όλα τα αναπτυξιακά θέματα. Ζητώ να συστατευτούμε όλοι μαζί. Υπάρχει χώρος για όλους» τόνισε ο κ. Καρανικόλας.

«Μας εξέπληξε ευχάριστα ο δήμαρχος. Συμμεριζόμαστε την αγωνία για το αύριο. Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η πρόθεση» σχολίασε ο Νίκος Κουτσογιάννης.

Ο Θωμάς Τσουκαλάς σημείωσε ότι η στάση της ΛΑΣ είναι πάντα υπεύθυνη τόσο προς την διοίκηση όσο και προς τις άλλες παρατάξεις."Δεν λειτουργήσαμε ευκαιριακά και τυχοδιοκτικά. Έτσι θα συνεχίσουμε, προς όφελος του λαού της Νάουσας" σημείωσε. Ο κ. Τσουκαλάς εξέφρασε την ανησυχία του για την μετα-κορονοϊού εποχή.

"Θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι σε ότι χρειάζεστε" επεσήμανε ο Ίλια Ιωσηφίδου.

Κατά τα λοιπά, ο δήμαρχος Νικόλας Καρανικόλας έκανε στο ξεκίνημα της συνεδρίασης μια ενημέρωση των μελών του σώματος.  «Έρχεται ένα τσουνάμι σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο» είπε στο ξεκίνημά του ο κ. Καρανικόλας μιλώντας για την μετα-κορονοϊού περίοδο. Επίσης στάθηκε στο θέμα των αδέσποτων λέγοντας ότι το πρόβλημα διογκώθηκε την περίοδο της καραντίνας. Συνεχίζοντας είπε ότι θα διατεθεί κονδύλι 100.000 ευρώ για αποκαταστάσεις ζημιών από σεισμό στο Αγγελοχώρι.

Από την ενημέρωση δεν θα μπορούσε να λείψει η ενημέρωση για την εξασφάλιση χρηματοδότησης 10 εκ. ευρώ για την ανάπτυξη του Χιονοδρομικού. «Θα γίνει ένα καλό λίφτιγκ» είπε ο κ. Καρανικόλας και αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που θα γίνουν σε αναβατήρες, τεχνητή χιόνωση, βιολογικό καθαρισμό κ.α. "Με την χρηματοδότηση αυτή να διασφαλίσουμε την ετήσια λειτουργία του κέντρου. Εκτός από την χιονοδρομία, να υποστηριχθούν και εναλλακτικές δράσεις τουρισμού" πρόσθεσε ο κ. Κουτσογιάννης."Είναι ευπρόσδεκτη η χρηματοδότηση. Πολλές φορές ακούσαμε υποσχέσεις που δεν υλοποιήθηκαν. Πιστεύω ότι αυτή την φορά, ίσως έρθουν τα χρήματα" σχολίασε ο Θωμάς Τσουκαλάς.

Ο κ. Καρανικόλας σημείωσε ότι ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια για την ανάπλαση στην Μ. Αλεξάνδρου και το επόμενο διάστημα το έργο θα προχωρήσει. Ο δήμαρχος Νάουσας είπε ακόμη ότι θα γίνουν κάποιες πεζοδρομήσεις για να μπορέσουν να λειτουργήσουν τα καταστήματα στην μετα – κορονοϊό εποχή, θα γίνει ένας ποδηλατόδρομος έως το σπήλαιο και θα γίνει προσπάθεια να φύγουν αυτοκίνητα από το κέντρο. Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τον κ. Καρανικόλα, είναι η δημιουργία μιας αναπτυξιακής πρότασης για την Σχολή Αριστοτέλους, η υλοποίηση της οποίας θα αυξήσει κατακόρυφα την επισκεψιμότητα στην περιοχή. "Θα πρέπει να προσέξουμε και να στηρίξουμε τα καταστήματα της εστίασης" σχολίασε ο κ. Κουτσογιάννης σημειώνοντας ότι κάθε παρέμβαση να γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69