tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ταλαιπωρούν τους Ναουσαίους τα αδέσποτα

Πρόβλημα με τα αδέσποτα αντιμετωπίζει η Νάουσα. Το θέμα απασχόλησε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ωστόσο άμεση λύση στο πρόβλημα δεν υπάρχει στον ορίζοντα, όχι μόνο στη Νάουσα αλλά σε ολόκληρη την χώρα.

Το θέμα αναδείχθηκε από την Ίλια Ιωσηφίδου η οποία τόνισε παρά τις προσπάθειες του δήμου δεν λύθηκε το πρόβλημα. Ο κ. Τσέλιος πρότεινε δημιουργία χώρου έξω από τη Νάουσα που θα φιλοξενήσει όλα τα αδέσποτα.

Από την πλευρά της διοίκησης ο κ. Τριανταφύλλου παραδέχθηκε ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο και κάλεσε στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής να παραβρεθούν οι αρχηγοί παρατάξεων και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. "Μαζεύουμε αδέσποτα και τις επόμενες ημέρες εμφανίζονται νέα" πρόσθεσε.

Κλείνοντας το θέμα ο δήμαρχος, είπε έγινε αποδέκτης παραπόνων θυμάτων επιθέσεων και πρόσθεσε ότι είναι τα αδέσποτα είναι ένα πρόβλημα που το αντιμετωπίζει όλη η Ελλάδα. Ο κ. Καρανικόλας σημείωσε ότι πέρσι το νοσοκομείο επισκέφθηκαν 54 θύματα επιθέσεων από αδέσποτα ενώ φέτος 56. Ο κ. Καρανικόλας είπε ότι αυτοκίνητα τύπου βαν φέρνουν και ξεφορτώνουν στη Νάουσα αδέσποτα από άλλες περιοχές. Ο δήμαρχος είπε ακόμη ότι πρέπει να πεισθεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος για να χρησιμοποιηθεί το καταφύγιο ως προσωρινός τουλάχιστον χώρος φιλοξενίας επιθετικών αδέσποτων σκύλων. Ακόμη ως λύση πρότεινε την αλλαγή πολιτικής και της υποχρεωτικής στείρωσης όλων των αδέσποτων.

* Φωτογραφία αρχείου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69