tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα του Δημάρχου Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία  καθιερώθηκε από το 1992  να εορτάζεται  από τον ΟΗΕ στις 3 Δεκεμβρίου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών και των κυβερνήσεων.

Ο πλήρης σεβασμός και η παροχή ίσων ευκαιριών που πρέπει να επιδεικνύουμε στα παιδιά, τους ενήλικες και τις οικογένειες των ατόμων με αναπηρία αποτελεί αναγκαιότητα.

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση έχει πλήξει και τις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και  καλούνται οι τοπικές κοινωνίες να βρουν τρόπους, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, να διασφαλίσουν ίσα δικαιώματα για όλους. 

Είναι προφανές ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν, ώστε κάθε άτομο με αναπηρία να μπορεί να διεκδικήσει και να κερδίσει όλα όσα δικαιούται και αξίζει.

Στον Δήμο Νάουσας εργαζόμαστε προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να μπουν στέρεες βάσεις, για να επιτύχουμε έναν Δήμο φιλόξενο για τα άτομα με αναπηρία, στηρίζοντας δράσεις που προάγουν την ισότιμη συμμετοχή  και την προσβασιμότητα.

Η αγάπη, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός όλων μας προς τους συμπολίτες μας με αναπηρία δεν πρέπει να εκφράζεται μόνο κατά τη σημερινή ημέρα αλλά πρέπει να καταδεικνύεται έμπρακτα και καθημερινά».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69