tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι είπε ο δήμαρχος Νάουσας για αιολικό πάρκο, πρόγραμμα "Α. Τρίτση", εκκαθαρίσεις δημοτικών επιχειρήσεων και κορονοϊό

Τέσσερα ζητήματα έθεσε στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πρώτο αφορούσε το υπό κατασκευή αιολικό πάρκο στην θέση Τρούλος (21MW, από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ). Ο δήμαρχος είπε ότι έχει κατατεθεί από την εταιρεία η μελέτη περιβαλλοντικών όρων και σε επόμενη συνεδρίαση θα τεθεί το θέμα για συζήτηση. Η θέση του δήμου Νάουσας παραμένει αρνητική και θα αναζητηθούν τρόποι για να μην στηθεί το αιολικό πάρκο. Υπάρχουν ζητήματα εγγύτητας αλλά και χρήσης γης, σχολίασε ο κ. Καρανικόλας.

Το δεύτερο αφορούσε την χρηματοδότηση προτάσεων από το πρόγραμμα "Αντ. Τρίτσης". Ο κ. Καρανικόλας είπε ότι κατατέθηκαν πολλές προτάσεις και ξεπεράστηκε το οικονομικό πλαφόν του δήμου Νάουσας. "Είναι ένα ισχυρό χρηματοδοτικό εργαλείο που θα αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών" είπε ο κ. Καρανικόλας και πρόσθεσε ότι θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις προτάσεις που κατατέθηκαν.

Το τρίτο ζήτημα αφορούσε τις εκκαθαρίσεις των δυο δημοτικών επιχειρήσεων. Ο κ. Καρανικόλας είπε ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα της εκκαθάρισης σύντομα στο Δημοτικό Συμβούλιο και το βασικό ζήτημα είναι πώς θα πληρωθεί το χρέος.

Τέλος, το τελευταίο ζήτημα αφορούσε τον κορονοϊό. Ο κ. Καρανικόλας είπε ότι πριν μερικές εβδομάδες υπήρξε μια κατακόρυφη αύξηση ενεργών κρουσμάτων (έως και 80%) αλλά τις δυο τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται μείωσε 20% κάθε εβδομάδα. "Θα πρέπει να συνεχιστεί η τήρηση των μέτρων" σχολίασε ο κ. Καρανικόλας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69