tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον εισαγγελέα το πόρισμα της επιτροπής για τις πομόνες στον δήμο Νάουσας

Το Δημ.  Συμβούλιο μετά από πολύωρη συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα να σταλεί στον εισαγγελέα το πόρισμα της διαπαραταξιακής επιτροπής σχετικά με την αγορά πομόνων ή αντικατάστασή τους, συντήρησή τους  κ.λ.π που έγιναν με απευθείας αναθέσεις από τον πρώην δήμαρχο κ. Κουτσογιάννη στον ίδιο κυρίως προμηθευτή(610.000 ευρώ). 

Οπως είπαν οι εισηγητές -μέλη της επιτροπής κ.κ. Βασιλείου και Τσουκαλάς, οι αναθέσεις ήταν   συνολικού ύψους περίπου 690.000 ευρώ και το πόρισμα των 60 σελίδων  συνοδευόμενο από 300 σχετικά έγγραφα και φωτογραφίες, έγινε μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια και αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι τα ποσά είναι υπέρογκα, ότι υπάρχει  αναντιστοιχία τιμολογίων και υλικών, ότι δεν βρέθηκαν οι αντλίες πολλων  ίππων που υπάρχουν σε τιμολόγια, ότι υπάρχουν τιμολόγια για αντλίες που δεν βρέθηκαν, ότι υπάρχουν τεράστιες αποκλίσεις κ.λ.π. Επίσης τόνισαν ότι  τα ποσά είναι υπέρογκα, καθώς οι ΤΟΕΒ Νάουσας και Κοπανού  καθώς και η ΔΕΥΑΝ που τα αντλιοστάσια της δουλεύουν όλο το χρόνο και όχι 3 μήνες,  δαπάνησαν από 40.000 έως 90.000 ευρώ το ιδιο χρονικό διάστημα.  Ενημέρωσαν δε, ότι το πόρισμα το έχει ήδη ζητήσει ο εισαγγελέας αυτοβούλως. 

Ο δήμαρχος κ. Καρανικόλας, ερωτηθείς σχετικά είπε ότι επί θητείας του τα δύο αυτά χρόνια,  διατέθηκαν μόλις 2000 ευρώ για πομόνες,  βλάβες κ.λ.π 

Ο κ Κουτσογιάννης είπε ότι το πόρισμα αποσκοπεί αποκλειστικά στην προσωπική και πολιτική  εξόντωσή  του και ότι μαζί με αυτόν σπιλώνονται και δημοτικοί υπάλληλοι και ζήτησε να σταλεί το πόρισμα στον εισαγγελέα, διότι, όπως είπε όλα έγιναν νόμιμα και ότι καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. 

Πηγή: Φωνή Ναούσης

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69