tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Νάουσας: Αποχώρηση Παρθενόπουλου από τον "Κοινό Τόπο" - Ανεξάρτητος από εδώ και πέρα

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας ο δημοτικός σύμβουλος του "Κοινού Τόπου" Γιάννης Παρθενόπουλος. Στην δήλωσή του αναφέρει:

"Συμμετείχα στις εκλογές του Μαΐου 2019 με το συνδυασμό «ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ» και εκλέγχτηκα δημοτικός σύμβουλος .

Οι λόγοι που με οδήγησαν να συμπορευτώ με τον ανωτέρω συνδυασμό είναι ότι θα μπορούσα να προσφέρω στον τόπο μου ,όπως και το έκανα με όποιον τρόπο και θέση και εάν κατείχα τα τελευταία δέκα έτη σχεδόν που εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος.

Οι λόγοι αποχώρησής μου είναι ότι επιθυμώ να λειτουργώ προς όφελος του δήμου μας δίχως να μετέχω σε πράξεις και απόψεις μόνον για λόγους αντιπολίτευσης. Πρέπει να γίνει κατανοητό το ότι βάζω πλάτη σημαίνει σηκώνω βάρος . Ήδη και από την θέση της αντιπολίτευσης έχω εργαστεί τον τελευταίο χρόνο προκειμένου να λυθούν προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο μας και σύντομα θα γίνει γνωστό ποια είναι αυτά και ποια είναι η σημασία τους για την πρόοδο της πόλης μας και του δήμου μας ευρύτερα.

Για τους παραπάνω λόγους, τιμώντας τις ψήφους των ανθρώπων που πίστεψαν σε εμένα, επιθυμώ με την παρούσα γραπτή δήλωση μου προς το προεδρείο σας, να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη «ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ», όπως ορίζει το άρθρο 66 παρ. 4 και 7 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό τροποποιήθηκε με τα άρθρα 73 του Ν. 4555/2018 και 114 παρ.4.α του Ν. 46232019".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69