tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Νάουσας

Δια περιφοράς (μέσω τηλεφώνου) τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Νάουσας θα διεξαχθεί την 27-09-2021 ημέρα της εβδομάδος Δευτέρα και ώρα από 12:00 έως 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 "Ματαίωση ή μη του διαγωνισμού της μελέτης με τίτλο «Μελέτη ολοκληρωμένης ανάπλασης στον αστικό ιστό της πόλης της Νάουσας"

2 5ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό « Προμήθεια γάλακτος ως είδος ατομικής προστασίας για το Δήμο Νάουσας και το Νομικό πρόσωπο ( Κ.Κ.Π.&Α ) και ειδών τροφίμων για το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δ. Νάουσας» για την ομάδα 7 Ελαιόλαδο

3 Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας εκποίησης Δημοτικής Έκτασης τμήματος χερσολίβαδου 920 έκτασης 2.010,10 τ.μ. και τμήματος του 1129 ΑΛΩΝΙΑ έκτασης 3.318,90 τ.μ. της Τ.Κ. Αγγελοχωρίου του Δήμου Νάουσας

4 Έγκριση ή μη δαπανών προμήθειας αναμνηστικών δώρων εθιμοτυπίας και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης.

5 Έγκριση ή μη δαπάνης παραχώρησης δικαιώματος κινηματογραφικής προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας το διάστημα 6 – 12 Σεπτεμβρίου 2021 και πληρωμή του μετά την εκκαθάριση των εισπράξεων των εκδοθέντων εισιτηρίων.

6 Έγκριση ή μη δαπάνης συνδιοργάνωσης αγώνα Διάθλου

7 Έγκριση δαπανών νέων παροχών φωτισμού οδών κ.λ.π. και έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής (Λούκαρης Κυριάκος)

8 Προμήθεια μηχανήματος πληρωμών μέσω πλαστικού χρήματος (POS) για το πωλητήριο αναμνηστικών στο κτήριο ΕΡΙΑ και υπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης

9 Κατάρτιση όρων διαγωνισμού του έργου "Αποκατάσταση του εσωτερικού οδικού δικτύου στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάουσας", Α.Μ.: 13/2021, προϋπολογισμού 800.000€ (με Φ.Π.Α.), έγκριση τευχών δημοπράτησης, έγκριση της, με αρ. 13/2021, μελέτης της Δ.Τ.Υ.Δ.Ν. και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού."

10 Έγκριση ή μη δαπανών δράσεων «Φεστιβάλ τρύγου Νάουσας» και εξειδίκευση της εγγεγραμμένης πίστωσης

11 Έγκριση ή μη πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικής Έκτασης 10.000 τ.μ. του Αγροκτήματος Αγγελοχωρίου με αριθμό τεμαχίου 957Β και παλαιού κτιρίου του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας για τέσσερα (4) χρόνια».

12 Έγκριση μετακίνησης Δημάρχου στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69