tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κουτσογιάννης: Άθλια η κατάσταση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Κριτική στην Δημοτική Αρχή Νάουσας ασκεί ο πρώην δήμαρχος εστιάζοντας στην κατάσταση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Και ενόσω η Δημοτική Αρχή επιδίδεται σε βαυκαλισμό, η «εικονική πραγματικότητα» αποδομείται μέσω φωτογραφιών αγανακτισμένων συνδημοτών μας.

Αυτή είναι η σημερινή κατάσταση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, στο «στολίδι» των αθλητικών μας υποδομών, όπως το χαρακτήρισαν και οι ίδιοι.
 
Ενώ οι διάδρομοι τους τελευταίους μήνες είναι σχεδόν μόνιμα πλημμυρισμένοι από τα νερά των αποδυτηρίων, οι πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις ξεσκέπασαν την πλήρη απαξίωση όχι μόνο του κτιρίου αλλά και των συμπολιτών μας.
 
Με κουβάδες συλλέγονται τα βρόχινα νερά που στάζουν από την οροφή. Έτσι αντιμετωπίζεται η απουσία συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων ενώ οι αθλητές μας, τα παιδιά μας και οι κηδεμόνες τους επιδίδονται καθημερινά σε φιγούρες ισορροπίας, προκειμένου να διασχίσουν με ασφάλεια τον διάδρομο που οδηγεί στις πισίνες.
 
Αυτή είναι λοιπόν η εικόνα που παρουσιάζει το δημοτικό κολυμβητήριο της Νάουσας και αυτή την εικόνα αντικρύζουν δημότες και ετεροδημότες που το επισκέπτονται.
 
Εγκατάλειψη, προχειρότητα και απαξίωση προς το «στολίδι» μας.
 
Παρακαλούμε την Δημοτική Αρχή να ξεπεράσει επιτέλους το σύνδρομο της αυτοπροβολής που χαρακτηρίζει τους ανεπαρκείς και να διοικήσει  με την υπευθυνότητα, τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που αξίζουν οι πολίτες αυτού του Δήμου.
 
Τα παιδιά μας αξίζουν καλύτερες και πιο ασφαλείς συνθήκες άθλησης".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69