tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μήνυμα Δημάρχου Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με αφορμή την σημερινή επέτειο, ο δήμαρχος Νάουσας έκανε την εξής δήλωση:

"Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα τιμής και μνήμης, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που με τη γενναιότητά τους έγραψαν μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας μας.

Η επέτειος του «ΟΧΙ» στέλνει πολλαπλά μηνύματα. Μας υπενθυμίζει το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής και το πάθος των Ελλήνων για αξιοπρέπεια και εθνική ανεξαρτησία αλλά και την αστείρευτη θέληση του λαού μας για ελευθερία.
Δυστυχώς και τη φετινή χρονιά, λόγω της πανδημίας, δεν στάθηκε δυνατό να γιορτάσουμε την εθνική επέτειο στον δήμο μας με την τελετή παρελάσεων, καθώς απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια των πολιτών και η προστασία της δημόσιας υγείας.

Ωστόσο, τη σημερινή ημέρα κρατάμε στη μνήμη μας ζωντανές τις θυσίες των προγόνων μας, που μας δίδαξαν ότι οι Έλληνες όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δύσκολη στιγμή.

Ας μην ξεχνάμε, λοιπόν, ποιοι είμαστε και ας αγωνιστούμε με ισχυρή βούληση για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τον τόπο μας. Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να υπερβούμε τις όποιες δυσκολίες και να θέσουμε τις βάσεις για έναν σύγχρονο Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο και αναπτυξιακό πρόσημο.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!"

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69