tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρανικόλας: "Ιστορική ευκαιρία για το βουνό μας να αποτελέσει ξανά «πνεύμονα» ανάπτυξης"

 

Μετά την χθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για το Χιονοδρομικό των 3-5 Πηγαδιών, ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας έκανε την εξής δήλωση:

«Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

χθες, Τρίτη, το Δημοτικό Συμβούλιο μας, ενέκρινε την πρόταση της διοίκησης του Δήμου, για την μίσθωση του Χιονοδρομικού Κέντρου "3-5 Πηγάδια".

Έπειτα από 4,5 ώρες συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων, όπου ακούστηκαν οι τοποθετήσεις και οι απόψεις όλων των συμβούλων αλλά και της ίδιας της κοινωνίας της Νάουσας μέσα από επιστολές συλλόγων και φορέων, καταλήξαμε να δώσουμε «πράσινο φως» στον διαγωνισμό για την εύρεση ενός επενδυτικού σχήματος για το χιονοδρομικό μας. Πιστεύω ότι είναι μια ιστορική ευκαιρία για το βουνό μας να αποτελέσει ξανά «πνεύμονα» ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.

Αγαπητές φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ για τα αισιόδοξα μηνύματα που στέλνετε από χθες το βράδυ. Θέλω να γνωρίζετε, ότι θα προσέξουμε, εγώ προσωπικά και όλοι οι εμπλεκόμενοι αιρετοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου, την όλη διαδικασία, έτσι ώστε να έχουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, ακούστηκε πολλές φορές η φράση "να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Δήμου". Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι όχι μόνο θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Δήμου μας, αλλά αναμφίβολα θα διαφυλάξουμε και το ευρύτερο περιβάλλον του Βερμίου. Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποκτήσει η περιοχή μας αναπτυξιακό πρόσημο, με στόχο να ξαναγεννηθεί η ελπίδα στον τόπο μας και να οδηγηθούμε με σταθερά βήματα στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που στήριξαν αυτήν την πρόταση. Ιδιαίτερα δε, αυτούς που κατάφεραν να δουν πέρα από το «πέπλο» των παραταξιακών προτάσεων, την απόλυτη ανάγκη εύρεσης μιας σοβαρής λύσης για τα «3-5 Πηγάδια» και για τον τόπο μας.

Σταύρο, Στάθη, Γιάννη και Σταύρο, σας ευχαριστώ προσωπικά.

Για όσους δεν πείστηκαν να στηρίξουν την πρόταση της διοίκησης μας, να γνωρίζουν ότι θα εργαστούμε σκληρά για να πειστούν στο τέλος και αυτοί. Έστω εκ του αποτελέσματος.

Για μένα προσωπικά και για την διοίκηση του Δήμου μας, η σκληρή δουλειά για το βουνό μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Από καρδιάς σας ευχαριστώ.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69