tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοινός Τόπος: "Η επόμενη φωτογραφία να είναι στο υποθηκοφυλακείο που φεύγει κ. Καρανικόλα"

Από τον Κοινό Τόπο και τον επικεφαλής Νίκο Κουτσογιάννη ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Το καλοκαίρι το κατάστημα ΕΦΚΑ Νάουσας υποβιβάστηκε από Διεύθυνση σε Τμήμα, με αντίστοιχη μείωση προσωπικού, αρμοδιοτήτων και παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες του Δήμου Νάουσας.
 
Τώρα φεύγει και το Υποθηκοφυλακείο Νάουσας και το προσωπικό του μεταφέρεται στη Βέροια. Το γραφείο θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα προκειμένου να εξυπηρετείται ολόκληρος ο Δήμος Νάουσας.
 
Η πόλη μας υποβαθμίζεται συνεχώς. Υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες μας και η ποιότητα ζωής μας, επιχειρήσεις κλείνουν, η ανεργία απειλεί οικογένειες ολόκληρες.
 
Ακόμα και τα παιδιά μας νιώθουν πως βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα. Μαθήματα σε παγωμένα σχολεία γιατί κανείς δεν προνόησε να υπάρχει επαρκές απόθεμα πετρελαίου ώστε να υπάρχει διαρκής θέρμανση- και όχι μόνο για τις ώρες λειτουργίας των σχολείων- σε έκτακτες συνθήκες ψύχους με παράθυρα σε ανάκληση.
 
Μέσα σε όλα αυτά ο Δήμαρχος φροντίζει να μας υπενθυμίζει συνεχώς, με επικλήσεις και προβολές, τις στενές σχέσεις του με την κεντρική πολιτική σκηνή.
 
Ποιο είναι το νόημα; Τι θα γινόταν εάν δεν υπήρχε αυτή η οικειότητα που αντικατοπτρίζεται στα δημοσιεύματα και στις φωτογραφήσεις με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε καθημερινά; Θα μας αφάνιζαν από τον χάρτη;
 
Δεν περιμένουμε θαύματα από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Απαιτούμε όμως ενημέρωση, κινητικότητα και διεκδίκηση.
Κλείνουν δημόσιες υπηρεσίες, οι συμπολίτες μας οδηγούνται σε καθημερινή ταλαιπωρία και όμως η Δημοτική Αρχή σφυρίζει αδιάφορα.
 
Κύριοι δεν ψηφιστήκατε για να φωτογραφίζεστε αλλά για να διεκδικείτε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69