tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκινούν οι εργασίες στο δεύτερο τμήμα του έργου κατασκευής διαβάσεων στο Άνω Ζερβοχώρι

Ξεκινούν την Δευτέρα (21.03.2022) οι εργασίες στο δεύτερο τμήμα του έργου κατασκευής διαβάσεων στην Τοπική Κοινότητα Άνω Ζερβοχωρίου, με ανάδοχο την «ΤΟΜΗ Α.Τ.Ε» και  φορέα υλοποίησης τον Δήμο Νάουσας.

Σε ό,τι αφορά στη σήμανση και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά την κατασκευή του έργου, ισχύουν τα ακόλουθα:

-Οι ώρες εργασίας θα είναι 8.00-16.00. Το έργο κατασκευάζεται τμηματικά. Πρόκειται για οδό διπλής κυκλοφορίας, με διαχωριστική νησίδα από το ύψος της κεντρικής πλατείας ως και την έξοδο του χωριού προς Άγιο Γεώργιο, η οποία διακόπτεται στις συμβολές της οδού με όλες τις κάθετες προς αυτή. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν και κατά τις νυχτερινές ώρες. 

-Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε αυτήν τη φάση στο τμήμα 2 (από την οδό Ευσ.Γαϊτανίδη ως την κεντρική πλατεία).

Πρόκειται για τμήμα της οδού της κατεύθυνσης από Άγιο Γεώργιο προς Αγγελοχώρι, πλάτους 6,00μ και μήκους περίπου 100μ. Στο τμήμα αυτό πρόκειται να γίνει αποκλεισμός της οδού, ο οποίος αναμένεται να διαρκέσει 15 ημέρες. 

Ο κυκλοφοριακός φόρτος που προκύπτει από την είσοδο του χωριού από Άγιο Γεώργιο, θα διοχετευτεί στην οδό  Κ. Δαβάκη μέσω της οδού Ευσ. Γαϊτανίδη και στη συνέχεια μέσω των κάθετων οδών τα οχήματα θα επιστρέφουν στη Λεωφόρο Ειρήνης.

Τα μεγάλα οχήματα (άνω των 3 τόνων), θα διοχετεύονται στην οδό Κ. Δαβάκη μέσω της ασφαλτοστρωμένης οδού που βρίσκεται παράλληλα με την αρδευτική διώρυγα και θα επιστρέφουν στη Λεωφόρο Ειρήνης μέσω της κάθετης ανώνυμης ασφαλτοστρωμένης οδού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69