tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, την 2η του μηνός Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1 Έγκριση ή μη παραχώρησης κατά χρήση προς το Δήμο Ηρωικής Πόλεως Νάουσας του κτιρίου με ΑΒΚ 92 δημοσίου κτήματος Νάουσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 200 του Ν. 3463/2006. Εισηγητής: Ο κ. Δήμαρχος.

Θέμα 2 Γνωμοδότηση ή μη για την μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων τμήματος της οδού Στ. Δραγούμη στην πόλη της Νάουσας. Εισηγητής: Ο κ. Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων και Πολεοδομίας.

Θέμα 3 10η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δ. Ηρωικής Πόλεως Νάουσας έτους 2022 (Ο.Υ.), κατόπιν εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής. Εισηγητής: Η κα Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας και ΚΕΠ.

Θέμα 4 11η Αναμόρφωση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας έτους 2022 (Τεχνική Υπηρεσία), κατόπιν εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής. Εισηγητής: Ο κ. Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων και Πολεοδομίας.

Θέμα 5 Αποδοχή Επιχορηγήσεων. Εισηγητής: Η κα Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας και ΚΕΠ.

Θέμα 6 Έγκριση ή μη, απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, για την κατανομή ποσού, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων, Β’ δόση 2022. Εισηγητής: Ο κ. Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Παιδείας, Υγείας και Αθλητισμού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69