tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε τρία Υπουργεία ο δήμαρχος Νάουσας

Σημαντικά ζητήματα του Δήμου Νάουσας που άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στην Αθήνα, σήμερα Τετάρτη (28.09.2022), με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Απόστολο Βεσυρόπουλο, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας Παύλο Αδαμίδη.

Θέματα αξιοποίησης της ορεινής ζώνης του Δήμου Νάουσας με επίκεντρο την ανάδειξη του ορεινού τουρισμού (Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, ανάδειξη  μονοπατιών κλπ) βρέθηκαν στην  ατζέντα της συνάντησης του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά που πραγματοποιήθηκε σήμερα  Τετάρτη 28.09.2022 στην Αθήνα. 

received 536844421582190

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιο Γεωργαντά, παρουσία του Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρο Τσαβδαρίδη, συναντήθηκαν σήμερα Τετάρτη (28.09.2022) στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, Παύλος Αδαμίδης. 
 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται του χαρτοφυλακίου του ΥΠΑΑΤ, με έμφαση στην αξιοποίηση προγραμμάτων για την βελτίωση των εγγειοβελτιωτικών - αρδευτικών έργων. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69