tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρέμβαση Καρανικόλα για Νοσοκομείο και Ειρηνοδικείο

Δυο μεγάλα ζητήματα τέθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας από τον πρώην δήμαρχο Νικόλα Καρανικόλα.

Το πρώτο αφορά το Νοσοκομείο Νάουσας και την προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να μην πέσει «θύμα» υποβάθμισης. Ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης απαντώντας είπε ότι ο μεγάλος κίνδυνος είναι η υποβάθμιση της μονάδας διότι «καμιά κυβέρνηση δεν θα τολμήσει να κλείσει νοσοκομείο». Σύμφωνα με τον κ. Κουτσογιάννη η λειτουργία του Νοσοκομείου Νάουσας πρέπει να αποσυνδεθεί από την αυτή του Νοσοκομείου της Βέροιας για να σταματήσουν να μετακινούνται γιατροί από τη Νάουσα στην Βέροια.

Το δεύτερο που έθεσε ο κ. Καρανικόλας ήταν η παρέμβαση που πρέπει να γίνει από την πλευρά του δήμου Νάουσας ώστε με τις αλλαγές στον χώρο της Δικαιοσύνης να διατηρήσει η πόλη το Ειρηνοδικείο (να παραχωρηθούν αίθουσες για την λειτουργία του) και αν είναι δυνατόν να αποκτήσει Πρωτοδικείο. Ο δήμαρχος είπε ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει επαφές για να μην υπάρξει περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής.

Ο κ. Καρανικόλας ζήτησε επίσης στο θέμα της ανάπλασης που πρόκειται να γίνει στο Δημοτικό Πάρκο, με την υπογραφή της σύμβασης, οι «βαριές» εργασίες να γίνουν μέσα στον χειμώνα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69