tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αντεγκλήσεις μεταξύ χρυσαυγιτών και αντιφασιστών στην ορκωμοσία Τζιτζικώστα

astynomia

Ένταση, με ανταλλαγή συνθημάτων και αντεγκλήσεις, ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιρατσιστικών - αντιφασιστικών οργανώσεων επικράτησε πριν από την έναρξη της τελετής ορκωμοσίας του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα και των μελών του νέου περιφερειακού συμβουλίου, στον περίβολο του κτιρίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Ομάδα χρυσαυγιτών, που είχε εισέλθει από νωρίς στον περίβολο, υποδέχτηκε με χειροκροτήματα τον περιφερειακό σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής, Νίκο Χρυσομάλλη, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Όχι φυλακές για τους εθνικιστές», «Κάτω η χούντα του μνημονίου», και άλλα.

Αμέσως, αντέδρασε η ομάδα μελών των αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων, που είχε μπει κι αυτή στο χώρο, ορισμένοι άνοιξαν πανό, με την υπογραφή ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και στη Φασιστική Απειλή), ενώ φώναξαν συνθήματα όπως: «Κλείστε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, αυτής της συμμορίας της φασιστικής», «Ούτε στα συμβούλια, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά».

Στην ομάδα των αντιρατσιστικών και αντιφασιστικών οργανώσεων βρίσκεται και ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Θανάσης Αγαπητός.

Οι δύο ομάδες έχουν πάρει θέση, σε απόσταση λίγων μέτρων η μια απέναντι στην άλλη, ενώ στο προαύλιο του κτιρίου βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις.

πηγή: www.in.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69