tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στο τέλος η ικανότητα είναι που θα μετρήσει

Θετικότατα είναι τα μηνύματα που λαμβάνονται από όλο το Νομό για την υποψηφιότητα του Απόστολου Νεστορόπουλου στο ψηφοδέλτιο της Αλληλεγγύης του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Είναι ένα πρόσωπο πολύ αγαπητό, όχι μόνο στον Δήμο Βέροιας από όπου κατάγεται, αλλά και στους Δήμους Νάουσας και Αλεξάνδρειας. Η επαγγελματική και πολιτική του πορεία όλα αυτά τα χρόνια έχουν δείξει έναν άνθρωπο που είναι δίπλα στον απλό πολίτη, ακούει τα προβλήματα κάθε κλάδου και ξέρει να βρίσκει γρήγορες και πρακτικές λύσεις. Αυτό άλλωστε έδειξε και η θητεία του ως Δήμαρχος Αποστόλου Παύλου όταν συμμάζεψε τα οικονομικά του δήμου ενώ ταυτόχρονα έγιναν πολλά δημόσια έργα, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των πολλών αλλά και την καλύτερη διαχείρηση των διαθέσιμων πόρων.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 στον διευρυμένο πλέον Καλλικρατικό δήμο Βέροιας οι πολίτες αξιολόγησαν τις ικανότητες και το έργο του και τον επιβράβευσαν με την προτίμησή τους εκλέγοντάς τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο.

Αυτές οι ικανότητες, η εντιμότητα, η μαχητικότητα και η θέλησή του για προσφορά είναι τα δυνατά του όπλα στη μάχη για την εκλογή του στην περιφέρεια με τον Απόστολου Τζιτζικώστα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69