tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λογικές ερωτήσεις...Οι δικές μου απαντήσεις..

Γράφει η Ολυμπία Σουγιουλτζή

Ενημερώνοντας τους συμπολίτες μου για τις απόψεις του συνδυασμού μας "Αλληλεγγύη", με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, γίνομαι δέκτης λογικών ερωτήσεων, που στο παρελθόν ήταν και δικές μου.

Έχει νόημα να πάω να ψηφίσω;

Η δημοκρατία είναι το καλύτερο από τα υπάρχοντα πολιτικά συστήματα. Δεν είναι το τέλειο, είναι πολίτευμα που διαρκώς εξελίσσεται. Αυτή η εξέλιξη επιταχύνεται ή επιβραδύνεται από πρόσωπα. Από τα πρόσωπα που εκλέγονται. Κατά συνέπεια, έχει και μάλιστα μεγάλη αξία η συμμετοχή όλων μας στις εκλογικές διαδικασίες, όσο και αν αυτό είναι επώδυνο, ενίοτε κουραστικό και βέβαια πρέπει να απαντήσουμε και στο δίλημμα "τον δικό μας ή τον αξιότερο". Ειδικά για το τελευταίο, θεωρώ ότι οι έχοντες υψηλό αντιληπτικό επίπεδο πολιτικών διεργασιών, θέτουν κριτήρια και απομονώνουν τους ανθρώπινους συναισθηματισμούς.

Μεταξύ των πολλών ψηφοδελτίων που κυκλοφορούν, ποιο να επιλέξω;

Θεωρώ ότι δεν υπερβάλλω αν ισχυριστώ ότι από τα όσα μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει, έχουμε διαβάσει, έχουμε ενημερωθεί, το ψηφοδέλτιο που έχει να παρουσιάσει έργο, αλλά και προοπτική είναι το ψηφοδέλτιο "Αλληλεγγύη" του Απόστολου Τζιτζικώστα. Σε ότι αφορά το έργο που έχει παραχθεί, λογικό ερώτημα, είναι όλα τέλεια; Προφανώς όχι, είναι όμως κάτι χειροπιαστό, το οποίο έχει βέβαια περιθώρια βελτίωσης, αλλά σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια βάση διαλόγου. Αναφορικά με την "προοπτική", όσο και αν ακούγεται περίεργο, ο χώρος της κεντροαριστεράς, παρότι θεωρεί τον χώρο του οράματος προνομιακό, στην εκλογική αυτή μάχη δεν έχει να παρουσιάσει τίποτε απολύτως.

Αντίθετα ο φερόμενος "συντηρητικός" χώρος, παρότι δεν αρέσκεται σε οράματα και θεωρητικισμούς, έχει να παρουσιάσει μια εικόνα για το αύριο. Το πρόσωπο του επικεφαλής, το έργο που έχει παραχθεί με τις μικρές παρατηρήσεις και το ρεαλιστικό σχέδιο για το αύριο, είναι και οι λόγοι κάνουν ελκτικό το ψηφοδέλτιο "Αλληλεγγύη" του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Από τους υποψηφίους, ποιον να επιλέξω;

Είναι και το δυσκολότερο ερώτημα προς απάντηση, καθότι αν υποκριτικά προτείνω κάποιον άλλο, πρέπει να αιτιολογήσω το γιατί επέλεξα να κατέβω. Συνεπώς και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντί σας, θα ήθελα για το δικό μου πρόσωπο τη στήριξή σας, γιατί έχω διάθεση να προσφέρω και βάσεις να το υποστηρίξω.

Ολυμπία Σουγιουλτζή
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69