tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Β. Κωνσταντινόπουλος : «Να κοιταχτούμε στα μάτια»

Του Βασίλη Κωνσταντινόπουλου

Να κοιταχτούμε στα μάτια κ. Μητσοτάκη, κ. Γεωργιάδη, κ. Μπαρτζώκα. Να κοιταχτούμε λοιπόν στα μάτια και να το πούμε καθαρά, πως ήταν η υγεία πριν αναλάβει η κυβέρνηση; Στην ουσία είχε διαλυθεί. Η πρωτοβάθμια Υγεία πρώτα, αφού ο κ. Γεωργιάδης είχε απολύσει 1500 γιατρούς από το ΙΚΑ. Στα Νοσοκομεία τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα, μεγάλες ελλείψεις γιατρών, υλικών, πολλοί οι ανασφάλιστοι λόγω των χρεών που προκάλεσε η κρίση, με συνέπεια να μην επισκέπτονται τα Νοσοκομεία, παρόλο που είχαν τεράστια ανάγκη και τα Νοσοκομεία με μεγάλα χρέη.

Τι έχουμε όμως σήμερα; Τακτοποίηση των οικονομικών και αντί για χρέη ένα μικρό πλεόνασμα, 2.500.000 ανασφάλιστοι έχουν πρόσβαση απολύτως δωρεάν στις υπηρεσίες υγείας μόνο με το ΑΜΚΑ, κατάργηση των 5 Ευρώ, διαγραφή χρεών στις ΔΟΥ που προέρχονται από Νοσήλια. Ακόμη έγιναν κάποια νέα Νοσοκομεία, ξαναπέρασε το Ερρίκος Ντυνάν στο Δημόσιο, αποκτήθηκαν πολλοί αξονικοί τομογράφοι, στεφανιογράφοι κλπ. Στην Ημαθία τώρα, ενώ φοβόταν όλοι και πήγαινε να κλείσει το Νοσοκομείο Νάουσας, τώρα συνεχώς αναπτύσσεται με προσλήψεις μονίμων γιατρών και σε λίγο καιρό τοποθέτηση Αξονικού αλλά και άλλων μηχανημάτων.

Στην Βέροια γίνονται στεφανιογραφίες (μπαλονάκια), τοποθέτηση απινιδωτών, έχουν προσληφθεί πολλοί μόνιμοι γιατροί και τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, χωρίς να πούμε ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις. Να κοιταχτούμε στα μάτια λοιπόν κ. Μπαρτζώκα και να δούμε πού ήμασταν και που ήμαστε τώρα στην υγεία. Να κοιταχτούμε στα μάτια και να πούμε την αλήθεια κύριοι, ποιός θέλει Δημόσια Δωρεάν Υγεία και ποιος θέλει Ιδιωτική Υγεία. Να κοιταχτούμε στα μάτια, αλλά να κοιτάξουμε το λαό στα μάτια και να του πούμε την αλήθεια, ποιός θέλει Δημόσια Δωρεάν Υγεία, προσβάσιμη από όλους και ποιός θέλει υγεία ιδιωτική, στην οποία να έχουν πρόσβαση μόνο οι έχοντες. Ο λαός ξέρει όμως ότι η Κυβέρνηση προασπίζεται την υγεία των πολλών και μη προνομιούχων και εφαρμόζει στην πράξη τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλους. Ναι στην Ελλάδα των Πολλών.!!!!!!!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69