tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση του Απόστολου Βεσυρόπουλου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

vesi synanthsh me tziztikosta

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020 για το νομό Ημαθίας, με στόχευση την πραγματική οικονομία, όπως είπε ο κ. Βεσυρόπουλος.

Ο υποψήφιος Βουλευτής αναφέρθηκε και στην αξιοποίηση των πόρων της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και ιδιαίτερα των 6 δις ευρώ που θα διατεθούν για τα προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, προτείνοντας να είναι οι Περιφέρειες οι φορείς διαχείρισης των προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης για να υπάρχουν άμεσες και ευέλικτες διαδικασίες ένταξης σε αυτά και ταχύτερης εκταμίευσης.

Αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον Περιφερειάρχη, ο κ.Βεσυρόπουλος δήλωσε:

«Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον Περιφερειάρχη τις προοπτικές που διανοίγονται από την αξιοποίηση των πόρων της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020 και ιδιαίτερα το κομμάτι εκείνο που αφορά την Ημαθία.

Είναι πόροι που πρέπει να διοχετευθούν στην πραγματική οικονομία και όχι σε φαραωνικά έργα και είναι δεδομένη η ετοιμότητα της Περιφέρειας Μακεδονίας να αξιοποιήσει αυτούς τους πόρους.

Εξέφρασα επίσης στον κ. Τζιτζικώστα την πεποίθηση, ότι η Περιφέρεια πρέπει να είναι ο φορέας διαχείρισης των 6 δις ευρώ που προβλέπονται για τα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης της νέας ΚΑΠ.

Την πρόταση μου αυτή θα την υποστηρίξω σθεναρά, θεωρώ ότι οι Περιφέρειες μπορούν να εγγυηθούν ευέλικτες διαδικασίες για την ένταξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων στα προγράμματα αλλά και ταχύτητα στην έγκριση των χρηματοδοτήσεων».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69