tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για τα υγειονομικά πρωτόκολλα του τουρισμού της Περιφέρειας

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια, που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την εκπαίδευση στελεχών τουριστικών επιχειρήσεων στα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, δόθηκε μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί περισσότερες από 3.200 αιτήσεις και ήδη έχουν λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση 400 στελέχη τουριστικών καταλυμάτων και κατασκηνώσεων, τα οποία θα αποτελέσουν τους υγειονομικούς υπεύθυνους ισάριθμων επιχειρήσεων και θα εκπαιδεύσουν με τη σειρά τους όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων.

Ο στόχος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την εκπαίδευση 2.000 στελεχών ξεπεράστηκε και λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου ενδιαφέροντος, παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, στις 15.00’.

Από σήμερα επίσης εντατικοποιούνται τα τμήματα, με σκοπό να εκπαιδεύονται 200 άτομα ημερησίως, έτσι ώστε να καλυφθούν στο σύνολό τους οι ανάγκες μέχρι τις 5 Ιουλίου, σύμφωνα με την προθεσμία υποχρεωτικής εκπαίδευσης, που έθεσε η σχετική ΚΥΑ.

Η φόρμα των αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.kekpkm.gr).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69