tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Περιφέρεια θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση “Food and Life 2023” στο Μόναχο

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής, προτίθεται να συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση “Food and Life 2023”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Messe München στο Μόναχο της Γερμανίας.

Η διεθνής έκθεση “Food & Life” αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση B2C Τροφίμων και Ποτών της Βαυαρίας και της Νότιας Γερμανίας με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή. Έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης των γευσιγνωστών της ποιοτικής παραδοσιακής κουζίνας και των τοπικών σπεσιαλιτέ, με πλήθος live παρουσιάσεων, μαγειρικών show και συνεντεύξεων. Πάνω από 120.000 επισκέπτες συρρέουν κάθε χρόνο για να γνωρίσουν, να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν παραδοσιακά τοπικά εδέσματα και ποτά από την Ευρώπη και τον κόσμο. Στόχος της έκθεσης είναι να γνωρίσουν οι Γερμανοί καταναλωτές και οι επαγγελματίες του κλάδου τις παραδοσιακές αλλά και νέες γεύσεις, σε συνδυασμό με τις πραγματικές ιστορίες πίσω από τα προϊόντα και τους ανθρώπους που τα παράγουν.

Στη εν λόγω έκθεση συμμετέχουν μικροί και μικρομεσαίοι παραγωγοί και επιχειρήσεις τροφίμων (κρεατικά, γαλακτομικά, αλλαντικά, θαλασσινά, προϊόντα ελιάς, βότανα, μπαχαρικά, μελισσοκομικά), ποτών και οίνου από την Ευρώπη, παραδοσιακά τρόφιμα, τοπικές σπεσιαλιτέ, προϊόντα delicatessen, μπύρες, οίνοι και ηδύποτα από τους καλύτερους μικρούς παραγωγούς, βιολογικά-οργανικά προϊόντα.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση “Food and Life” με στόχο την παρουσίαση και γευσιγνωσία των εκλεκτών προϊόντων που παράγονται στην εδαφική της επικράτεια στη γερμανική αγορά, την ανάδειξη της διατροφικής αξίας και του τοπικού χαρακτήρα των προϊόντων. Επίσης, η συμμετοχή της ΠΚΜ στοχεύει στην καλύτερη δυνατή προβολή και ενίσχυση του brand της “Μακεδονικής Κουζίνας” στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τη δημιουργία/ενίσχυση της ζήτησης των προϊόντων σε υφιστάμενα σημεία πώλησης στη Βαυαρία και στη νότια Γερμανία, τη δημιουργία νέων συνεργασιών και τη διεύρυνση του δικτύου διανομής στη Γερμανία και τέλος, τη λιανική πώληση στο κοινό της έκθεσης των εκλεκτών προϊόντων.

Για τη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση θα παραδοθεί σε προνομιακό σημείο σε Hall της έκθεσης ειδικά διαμορφωμένος χώρος, που ενδεικτικά θα περιλαμβάνει τα εξής: 1 πάγκο παρουσίασης-πώλησης 110x60xΥ80cm με ράφι αποθήκευσης, 1 ανοιχτή προθήκη 64x28xY159cm με 4 ράφια, ψηφιακές εκτυπώσεις με το λογότυπο και την επωνυμία του εκθέτη, αποθηκευτικό χώρο, στρογγυλά τραπέζια για συναντήσεις Β2Β και καθίσματα σε επαρκή αριθμό που να καλύπτουν τις ανάγκες των εκθετών, μεταφορά των προϊόντων κ.ά.

Για την υλοποίηση των παραπάνω και την αρτιότερη συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν για να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαία διαμορφωμένο περίπτερο της ΠΚΜ, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους (βλ. συνημμένη φόρμα συμμετοχής) στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη διάθεσή τους λαμβάνοντας υπόψη:

- τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις

- τη δραστηριότητα της επιχείρησης και κατά πόσο συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

- την εκπροσώπηση όσο το δυνατό περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων της ΠΚΜ

- τις επιχειρήσεις που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε περίπτερο της Περιφέρειας σε διεθνείς εκθέσεις.

Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί/ τυποποιηθεί/ μεταποιηθεί εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων να μην παραπέμπουν σε άλλη Περιφέρεια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης του Τμήματος Προβολής Αγροτικών Προϊόντων στα τηλέφωνα 2313330391 (Χαρίκλεια Τσιαμπαλή) και 2313330052 (Μαρία Ελευθεριάδου).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69